Určite to poznáte, najprv okoloidúci známi, neskôr "nič moc" a potom sa to zvrtne a ste kamaráti.. Píšete, rozprávate sa a bláznite. Cez to všetko sa do neho "zbláznite"... Môj prípad ... Ale všetko sa začalo komplikovať... Niečo sa medzi nami stalo
@bejatrix vrátiť? nijako. zmeniť z toho čo je na to čo bolo, nejak logicky a smysluplne? možno. ako? neviem, to musíš zistiť ty. ale to tiež ide len teoreticky, v praxi som to ešte nevidel.
da sa to existuje jeden zaruceny sposob ale v dnesnej dobe na to este niesu technologie a tusim Einstein povedal ze je to fyzikalne nemozne... ano hovorim o cestovani casu iny sposob nepozna sry. ,,Vsetci mame svoje stroje casu. Tie co nas vracaju spat su spomienky a tie co nas posuvaju vpred su sny."
Stalo sa až priveľa...Už niekoľko krát sa pýtal či by som chcela s ním niečo mať". Bola som aj rada, a povedala som mu áno. Ale vždy to nejako zahovoril a už sa o tom nebavil. Najhoršie je že ho každý deň stretávam a pritom sa ON robí ako keby ma nepoznal a pritom som s ním prežila najväčšie bláznovstvá.... ANO, chápem som naivná...
neboj sa po čase (je šanca že bude dlhý) budete kamaráti ale teraz sa nad tým netráp lebo ti to všetko len pokazí náladu. Chalanov v tvojom živote bude ešte dosť a keď spoznáš niekoho na koho sa "namotáš" tak si povieš že ako si mohla byť tak zbláznená do toho prvého (teraz sa ti to možno nezdá ale bude to tak)
Teraz si v stave kedy každý večer pred spaním, počas spánku aj ráno po zobudení myslíš naneho. AKé to bolo krásne, koľko črovných momentov te zažili a tak dalej.
Najlepšie čo môžeš urobiť je zabudnuť nanho. Urobiť prote bodku. Čo bolo to bolo, minulosť už nezmeníme Teraz je blbosť s kvôli tomu trápiť niekolko dní, týždnov, mesiacov.
Myslíš si že on je úžasný, že takého ako bol on, už nebude.
Ale je to blbosť. Prídeš na to sama, ak spoznáš nového, lepšieho.
Preto ak ti môžem poradiť, zbudni nnho a prestan trávit večere počúvaním smutných peničiek a trápiť si hlvičku čiernobielými spomienkami.
Chod von s kamarátkami, rob si prču zo života, spoznávj nových chalnov. Toto je hlavné : spoznávať nových boys ! neustály kontakt s nimi.
Na toho predošlého nikdy nezabudneš, no už to nebudeš brať tak vážne.
Ano viem, je to "správne" rozhodnutie zabudnúť a často jediné. Pravda je teraz ten môj svet hore nohami... Ale možno sa to zdá ľahké, ale nieje. Zabúdam každým dňom na neho ale jeden pohľad a už je všetko späť... Depky a smútok :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keď som to pochopil tak vlastne ste sa dali dokopy ? ..a potom sa "niečo stalo" a ste : rozhádaný ? iba kamaráti ? nestretávate sa ?
Čo sa medzi Vami stalo ?
Teraz si v stave kedy každý večer pred spaním, počas spánku aj ráno po zobudení myslíš naneho. AKé to bolo krásne, koľko črovných momentov te zažili a tak dalej.
Najlepšie čo môžeš urobiť je zabudnuť nanho. Urobiť prote bodku. Čo bolo to bolo, minulosť už nezmeníme Teraz je blbosť s kvôli tomu trápiť niekolko dní, týždnov, mesiacov.
Myslíš si že on je úžasný, že takého ako bol on, už nebude.
Ale je to blbosť. Prídeš na to sama, ak spoznáš nového, lepšieho.
Preto ak ti môžem poradiť, zbudni nnho a prestan trávit večere počúvaním smutných peničiek a trápiť si hlvičku čiernobielými spomienkami.
Chod von s kamarátkami, rob si prču zo života, spoznávj nových chalnov. Toto je hlavné : spoznávať nových boys ! neustály kontakt s nimi.
Na toho predošlého nikdy nezabudneš, no už to nebudeš brať tak vážne.