mam jedneho super cloveka pri sebe a vravime si najlepsi kamarati...aj to tak bolo, dovtedy, kym sme sa nepobozkali... on ma priatelku, kt by nikdy nepodviedol... nijak... ale prisla som ja no... pozname sa asi 3 roky a fakt mame skvely kamaratsky vztah..
dakujem...sak mozete aj zenske... zas..to som tak nemyslela...ale z pohladu chlapa...
mno, ak este mozem... tak... on ma ma strasne moc rad, to mi aj povedal, lenze podla mna sa boji,bo je starsi o 10 rokov, a mysli si asi, ze som moc mlada, ja neviem...
moja rada,neries to,berte to ze sa to stalo,bol oto pekne,ale koniec! Ons a rozhodol pre inu, nesnaz sa mudat nadeje,jednoznacne mu povedz ze nie,len kamarati,nech sa venuje svojej priatelke a ze ten bozk bolo chvilkove zavahanie.
neviem ci mu robi problem bozkavat sa.. s.. "hocikim", aj ked niesi hocikto ale ak ste sa pobozkali a nijak sa neodtahoval ani nic tak podla mna citi... ale zasa je tu to, ze by nepodviedol frajerku... tak nvm :/
hm mne sa tak zda ze ty s nim chces nieco riesit...podla mna je divne mat v tvojom veku takych starych kamosov naviac este s frajerkami a olizovat sa s nimi...najdi si niekoho v tvojom veku...
Zalezi ako dlho je s tou priateľkou a aký majú vzťah, ak im to moc neklape môže to byť kadejak. ak im to klape tak podľa mňa moc nádej nemáš. A radšej bby som ostala s ním len kamaarátka
Ja som toho názoru že ľudia sa nemajú snažiť oklamať sami seba. Treba začať pri tom. Viem čo to je milovať najlepšiu kamošku a poviem ti.. ak k sebe niečo cítite, čo tak na 110% hej, tak.. to nechajte plynúť a uvidíte. Ak vás to k sebe bude ťahať, budete sa na seba tešiť viac než predtým a keď budete spolu budete mať stále chuť sa pobozkať, ako dva opačne polarizované magnety.. tak nemá zmysel si nahovárať že to nič nie je. To by bolo nefér už aj kôli tej babe.
Ak teda vzhľadom na jej vek s ňou nečaká decko a nemali sa o mesiac brať ale myslím že to nie je ten prípad.. tak.. prečo nie? 17-27 to nie je až také hrozné
kasli na to... podla mna chce len vyskusat nejaku mladu a mozno by to nakoniec urobil o dalsich 10 rokov aj tebe s nejakou 20 rocnou... a silono pochybujem, ze tu svoju terajsiu vymeni... kasli na to, neries a hlavne zbytocne nerozbijaj vztah
on má priateľku? to, že je o desať rokov starší mi nevadí tak, ako to, že ubližuješ ďalšej osobe. vzťah založený na bolesti iných nikdy nevydrží. byť tebou už by som s ním neudržiavala kontakty
Juuu no nezavidim ti. Riesim prave nieco podobne, akurat tak 2-3 krat horise. Mame vzthay obi dvaja. a dvojrocne.. nikdy nepodvedene a perfektne fungujuce. no a stalo sa nam to tiez...nastala obrovksa depresia. A neni ani z tohoto ani z mojhu uniku. Nevyriesitelna situacia.... nehaj tomu cas. aj my nechavame.a uvidime.Lebo neda sa na to len tak zabudnut. To by musel clovek mat srdce z kamena. a asi nemas ani ty... drzim palce... ale osobne by som ich nechal spolu a s tebou by som udrziaval kontakt nadalej len ako super kamarta, a sem tam pekne objatie apusu len setci vieme kde by to skoncilo. ale co uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mno, ak este mozem... tak... on ma ma strasne moc rad, to mi aj povedal, lenze podla mna sa boji,bo je starsi o 10 rokov, a mysli si asi, ze som moc mlada, ja neviem...
Kolko rokov ma ten chalan?
Ak teda vzhľadom na jej vek s ňou nečaká decko a nemali sa o mesiac brať ale myslím že to nie je ten prípad.. tak.. prečo nie? 17-27 to nie je až také hrozné
kasli na to... podla mna chce len vyskusat nejaku mladu a mozno by to nakoniec urobil o dalsich 10 rokov aj tebe s nejakou 20 rocnou... a silono pochybujem, ze tu svoju terajsiu vymeni... kasli na to, neries a hlavne zbytocne nerozbijaj vztah
ja sama viem,co je to mat vztah s niekym,kto nema este vysporiadany vztah s predchadzajucim partnerom...