Vyskytol sa mi taky problem s ICQ6.niečo som klikla a odrazu mam tu paličku ktorou sa píše nie nalavo ale na pravo.Neviem čo s tym lebo v nadstaveniach to nie je.Niekolko krat som uz odinstalovala a vymazala z PC toto ICQ a stiahla nanovo ale vsetko po st
icq je na houby..mala som ho nejaky cas a zistila som to ked ma 1x vyhodilo ..ale ako u mna zvykom,ignoracia..
neriesila som tento na prvy pohlad banalny problem..neskor zacalo mi vyhadzovat text ktory uz bol napisany a odoslany..to ma stvalo..
tak som sa nastvala ,vyhodila icq uplne..teraz mam mirandu(neviem aka verzia a som spokojna(aj ked aj ta obcas strajkuje,ale pomenila som nastavenia a ide )
vies co skus buc mirandu si nainstalovat alebo qip..
ja mam pidgina ci co to...dnes rano som zapla comp aa jednoducho mi nesiel.....teraz ej tam napisane ze je prilis stary a mam si stiahnut noveho na adrese pidgin.im ale som z toho uplne jelen tak aby som to nepokazila musim byt bez neho a nemozem sa s nikym spojit......
Neviem čo tu každý máte proti tomu ICQ. Ja ho používam už 3 roky a doteraz som nepostrehol žiadnu chybu a nevidím jeden jediný dôvod prečo by som to mal meniť :p
Nahodou, ICQ je na windows najlepsie, co moze byt Nemam rad QIP, Mirandu a tak... Samozrejme, najlepsi klient je Adium, ale ten je len na Macu, aka skoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...prejdi na QiP
neriesila som tento na prvy pohlad banalny problem..neskor zacalo mi vyhadzovat text ktory uz bol napisany a odoslany..to ma stvalo..
tak som sa nastvala ,vyhodila icq uplne..teraz mam mirandu(neviem aka verzia a som spokojna(aj ked aj ta obcas strajkuje,ale pomenila som nastavenia a ide )
vies co skus buc mirandu si nainstalovat alebo qip..
je to rozhodne lepsie ako icq