Pred pár dnami sa dostal na internet zaujímaví balíček ktorý obsahuje veci čo si posielame cez ICQ spolu aj s číslami a menom na ICQ len dievčenských mien je tam cez 400 balička obsahuje vo vatsine prípadoch fotografie ale čo je najzaujímavejšie tak hlavn
zuzanka17 .... ono propagácia by to bola vtedy keby som napr ja ich fotyl a dával na siet ale takto to robia z vlastnéj iniciatívy s nudy len tak pre zábavu a ked sa niekomu podarý to stiahnu s netu tak sa cítia urazený že toto ako .... a hlavne určitá čast dievčat o sebe rozpráva aká je slušáčka a po večeroch fotí hambaté veci
ja len pripomeniem ze icq data nesifruje cize kazdy na sieti si vie pozriet co si cez icq pisete/posielate takiso neni problem zistit vase heslo k icq leo aj to sa prenasa sietou nesifrovane ?D
Hesla se na posílají po internetu v čitelné podobě
Uživatelská hesla se posílají po internetu nezabezpečená, stejně jako všechny zprávy. Až nedávno vydané ICQ 6 používá na hesla md5 digest. Zprávy ale nijak neřeší. Délka hesla je omezená na 8 znaků.
Nesmíte na ICQ přistupovat z alternativního klienta či operačního systému
Je zakázáno používat alternativní klienty. Pro většinu operačních systémů není vůbec dostupný oficiální klient.
viac veci o icq sa docitate na icq.xmpp.cz -- vedeli ste napr ye sa vydavate vasich autorskych prav???
Jakékoli informace, které pošlete ICQ už vám nepatří
You agree that by posting any material or information anywhere on the ICQ Services and Information you surrender your copyright and any other proprietary right in the posted material or information. You further agree that ICQ Inc. is entitled to use at its own discretion any of the posted material or information in any manner it deems fit, including, but not limited to, publishing the material or distributing it.
minule som počul v českých správach, že nejaký hackri sa nabúrali do libim se ti? neviem presne a odhalili dosť veľa chúlostivých fotiek niečo pravdy na tom bude
zuzanka17 .... berme to takto ako dajme tomu upozornenie do budúcna že viete čo si máte alebo nemáte prenášat cez ICQ osobne som očakával takéto urážky ale čo už možno sa niekdo ponaučí možno nie
@18.. ukáž mi niečo, čím som ťa urazila.. a inak na čo sa tváriš ako dievča, keď si chalan? hm? stiahnuť fotku cudzej baby a tváriť sa ako ona dokáže bárs kto
peeter ... overíš to velmy jednoducho ked na stránke ICQ.COM dáš vyhladat podla toho čísla tak zistíš že to je pravé a nefalšované ..ako jablkový koláč
@20 uplne si nepochopil moj prispevok...nepisal som o programoch ktore ti umoznuju pripojenie do IM siete ICQ |trilian, qip, icq6 /5.1, miranda} -- to vestko su programy pre ICQ siet...
"ak či onak niekto pekne drží naše dáta v tajnosti preto je si uvedomiť čo si posielame cez ICQ ?"
minimalne spolocnost icq inc ktora ma pravo robit co sa jej doslova zapiaci y datami ktore sa prenasaju sietou icq...vid odkazy a prispevky vyssie uvedene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
....ako dokaz
Hesla se na posílají po internetu v čitelné podobě
Uživatelská hesla se posílají po internetu nezabezpečená, stejně jako všechny zprávy. Až nedávno vydané ICQ 6 používá na hesla md5 digest. Zprávy ale nijak neřeší. Délka hesla je omezená na 8 znaků.
Nesmíte na ICQ přistupovat z alternativního klienta či operačního systému
Je zakázáno používat alternativní klienty. Pro většinu operačních systémů není vůbec dostupný oficiální klient.
viac veci o icq sa docitate na icq.xmpp.cz -- vedeli ste napr ye sa vydavate vasich autorskych prav???
Jakékoli informace, které pošlete ICQ už vám nepatří
You agree that by posting any material or information anywhere on the ICQ Services and Information you surrender your copyright and any other proprietary right in the posted material or information. You further agree that ICQ Inc. is entitled to use at its own discretion any of the posted material or information in any manner it deems fit, including, but not limited to, publishing the material or distributing it.
» www.icq.com/legal/policy.ht...
jabber je vela lepsi na komunikaciu podporuje sifrovanie od loginu az po pisanie sprav ...
ziadne reklamy, ziadne icq vyrusy a cervy a ina haved do PC
info o jabberi najdete tu:
» www.jabbim.sk/services-start....
ja som pisal o nevyhodach PROTOKOLU ICQ
mozno ti pomoze ked si precitas tento clanok...
» cinan.wordpress.com/2008/09/29/icq-...
» sk.wikipedia.org/wiki/ICQ...
ved ludia aspon skuste nieco ine.. .nebudte ako cvicene opicky ktore ked su raz na nieco zvyknute tak uz az do smrti to tak budu robit..
Základní pojmy:
* Služba: - produkt, který využíváme. V našem případě je to možnost komunikace způsobem, který se nazývá Instant messaging (IM)
* Poskytovatel: - subjekt, který provozuje danou službu na svém HW, případně ve své síti
* síť: - zpravidla se jedná o virtuální síť vytvořenou v Internetu (případy, kdy vám poskytovatel pronajme i fyzicky kus drátu jsou velice výjimečné)
* protokol - Je to jakýsi jazyk, pomocí kterého se jednotlivé body v síti dorozumívají
* klient - program, který umožňuje uživateli komunikovat prostřednictvím protokolu v dané síti
» www.ddworld.cz/windows/icq-pod...
"ak či onak niekto pekne drží naše dáta v tajnosti preto je si uvedomiť čo si posielame cez ICQ ?"
minimalne spolocnost icq inc ktora ma pravo robit co sa jej doslova zapiaci y datami ktore sa prenasaju sietou icq...vid odkazy a prispevky vyssie uvedene
» rapidshare.com/files/156316817...
» rapidshare.com/files/156322020...
» rapidshare.com/files/156327118...
» rapidshare.com/files/156332171...
» rapidshare.com/files/156336911...
» rapidshare.com/files/156341317...
» rapidshare.com/files/156345758...
» rapidshare.com/files/156350423...
» rapidshare.com/files/156354953...
» rapidshare.com/files/156359515...
» rapidshare.com/files/156363980...
» rapidshare.com/files/156369134...
» rapidshare.com/files/156374725...
» rapidshare.com/files/156381001...
» rapidshare.com/files/156612836...
» rapidshare.com/files/156620181...
» rapidshare.com/files/156627309...
» rapidshare.com/files/156633965...
» rapidshare.com/files/156640532...
» rapidshare.com/files/156646253...
» rapidshare.com/files/156651623...
» rapidshare.com/files/156657156...
» rapidshare.com/files/156662287...
» rapidshare.com/files/156666930...
» rapidshare.com/files/156671223...
» rapidshare.com/files/156675450...
» rapidshare.com/files/156679522...
» rapidshare.com/files/156684022...
» rapidshare.com/files/156688936...
» rapidshare.com/files/156693348...
» rapidshare.com/files/156698491...
» rapidshare.com/files/156704307...
» rapidshare.com/files/156709908...
» rapidshare.com/files/156716102...
» rapidshare.com/files/156722987...
» rapidshare.com/files/156730171...
» rapidshare.com/files/156737613...
» rapidshare.com/files/156745017...
» rapidshare.com/files/156752457...
» rapidshare.com/files/156780627...
je každého vec, čo fotí a komu to posiela.
ja osobne sa na počítač, ani na net nespolieham, vždy sa dá všade nabúrať...