oneee tak by ma zaujimalo, ci mi neviete niekto poradit, ako a ci sa vobec da implementovat icq historia z jedneho pc do druheho. myslim tak, ze sa bude dat klasicky prezerat, ked budem nalogovana na icq. Historiu mam uz inak skopirovanu z jedneho pc na
nuz ano da sa to, mala by si ale pouzivat ineho klienta nez je samotny oficialny icq klient.. skus qip alebo este lepsie bude, ked si vygooglis nejaky Miranda IM Bagr Pack, tie ponuka celkom pekne moznosti co sa historie tyka... akurat ze tu svoju terajsiu.. s tou neviem vlastne som nijako nepomohol
šak používaj qip ten to ukladá do txt, qip nainštaluj na jednom pc a daj celú jeho zložku zdielať, potom na každom pc v dome si sprav na plochu ikonku na to a s každého pc sa bude história ukladať vždy do toho jedného tak budeš mať všetko pekne pokope
nevýhoda je že ten pc musí byť stále zapnutý kde bude qip alebo použi nato nejaký sieťový disk
toto inak by aj mna zaujimalo, ci sa da, tiez mam taky problem. ale ten qip vobec nepoznam, da sa tam komunikovat s ludmi co maju icq alebo musia mat aj oni ten qip?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nevýhoda je že ten pc musí byť stále zapnutý kde bude qip alebo použi nato nejaký sieťový disk