No proste ide o to ze som mala starsie icq 5 lebo nova 6 sa mi nepaci..proste som bola zvyknuta na 5...a zrazu mi napisalo ze nemozem mat 5 ze uz musim mat 6...5 mi uz ani nece zapnut...to aj vam toto spraviloo???..
icq 6 je pica pomala...pises si s viac ludmi tka to zamrza a este to uzasne ze ked minimalizujes okno a a znova ho zvacsis tak zacnes pisat a ide to inemu userovi fakt skvele
aj mne sa icq 5 zrusilo...a nastvalo ma to...lebo sa mi dost tazko odvyka,okrem toho mi seska ani nejde....ze super....sice to isti qip ale aj tak...icq 5 mam najradsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ešte aj pidgin pod linuxom je celkom ok. (kopete radšej nespominam) Ale ešte aj Trillian je celkom dobrý.
8. jj len tak..z nicoho nic sa mi vyplo icq a ked som sla zapnut tak ze musim nainstalovat novu verziu...strasne daco..
qip rules
mi nehovor,ze si sa hned stotoznila s icq 5...
pardon...unava- priatel mojho terajsieho stavu......
určite si zvykneš
Neviete NÁHODOU prečo??
akože táááák ma nasrali chalapci
miloval som 5ku, celým srdcom,
a teraz mi tu zrazu blikla tá správa že ak chcem pokračovať músím si stiahnuť 6stku, a už som vedel že je zle, lebo som predtým 6stku skúsil
ale jak som to nainštaloval, moje obavy sa potvrdili, to je tak ujebané tá šestka, jak pre deti od päť do desať rokov....
vrrrrrrrrr pičíéééé
ta nech idú do .... sa radšej hodín na qip alebo trillian ako používať 6
ja som tiež našiel jednu verziu päť-jednotky v angličtine, ale dlho to asi nevydrží
» dsl.sk/article.php?art...
» www.dsl.sk/article.php?art...
ale pokiaľ to bude len na svk tam mám v pitchi, aspon bude o ďalší dôvod viac prečo sa od*ebať do UK
používať päť-jednotku
stiahnite si ju tu
» ftp.icq.com/pub/ICQ_Win95_9...
ja som nainštaloval, a zatiaľ fičí,
ak vás bude šsvať ten skin /téma napíšte mi na icq 330-330-560 a poradím