takze mam takyto problem..uz dlhsiu dobu mi nejde prihlasit sa na icq stale mi to vyhadzuje tabulku ze prilis vela pokusov..pritom uz tyzden som to neskusala a ked som sa neska cez to zase pokusala prihlasit neslo to..stiahla som si qip a ten robi connect
noo, neviem ti pomoct, ale casto som mavala problemy s ICQ, raz to vyustilo do pokazenie celeho hardwéru nasho notebooku, takze odvtedy ani nerozmyslam nad opätovnym instalovanim ICQ-cka
skus este mirandu,skus odpojit a pripojit net, skus pockat par minut v offline rezime a potom sa skus dat online...na qipe mi to tiez semtam robilo a najma vtedy,ked som dvala len stanby rezim, cize vsetko ostalo v povodnom stave(restart pomohol)
jj www.meebo.skalebo na icq.com a tam si daj 12 icq to ej flashové alebo stiahni iného klienta qip,pidgin,miranda inak miranda je fakt fassa podporuje aj mirc kanále
Podla mna je qip ovela lepsi a jednoduchsi ako icq. Pri nom sa mi casto stavalo, ze som sa nemohla pripojit, alebo mi spomalil pocitac natolko, ze som nic ine nemohla robit. Potom som dostala nervy, cely som ho odinstalovala a premazala vsetky subory. No a teraz ked mam qip tak ide vsetko ako po masle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co tak skusit qip 2005 alebo infium .. ti zrucnejsi Mirandu alebo si proste stiahi nove icq ked uz si nanom zavisla.... btw icq2go este existuje?
good luck holka.. som zvedava jak sa s tymto velmi tazko - resitelnym problemom vysporiadas
Na mobile mi to sem tam spravilo,na pc menej. Ale nejak pravidelne sa mi to nestava.