Prosim vas o surnu radu.Vo visible liste mam jednu osobu ,ktora mi furt vypisuje pretoze ma vidi aj ked som neviditelna.A chcem ju dat z toho listu prec, háčik je v tom, že neviem ako to na icq6 urobit...dikyy za rady je to fakt suurnee
Najlahšie je to tak,že na tú osobu ktorú chceš dať preč,tak na ňu klikneš(ako keby chceš niečo kopírovať )a tam budeš mať možnosť odstrániť..klikneš na to a potom už budeš určite vedieť,ako ďalej...(napísala som to ako debil,ja viem. )
Netreba tu osobu davat do invisible,ked nechces aby ti pisala na icq vobec,najlepsie je dat do zoznamu blokovanych uzivatelov,neviem ci vtedy bude vidiet ci si alebo nejsi online,ale nebude ti moct napisat bude to mat blokovane...
Klikni na tu osobu pravym.. a daj privacy lists.. a daj remove to my visible list.. a uz ta nebude vidiet ak si neviditelna.. pokial ju das do invisible tak ta nebude vidiet ani ked si viditelna pre vsetkych a ak ju das do blog listu tak sa ti uplne vymaze z kontaktov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a tam si uz poklikaj na hocikoho ci chces aby ta videl, nevidela ci aby bol v ignor liste