Ahojte! Vždy keď si prezerám facebook, vybehnú na mňa statusy ,,silných" jedincov, ktorí hovoria ako je im jedno, čo si o nich ostatní ľudia myslia.
máte iný názor? Záleží vám na názore ostatných vo vašom okolí? Kľudne sa rozpíšte, zaujíma ma to
Neviem presne určiť, či mi je alebo nie je jedno, čo si o mne ľudia myslia, kedže neprichádzam do konfliktov, kedy by ma niekto mal či musel ohovárať. Ale občas, ak mi je fakt kokotno a cítim, že niečo nerobím správne, tak sa spýtam na názor ľudí okolo mňa, či zo mňa majú podobný pocit, aký mám zo seba ja.
Ja mám skúsenosť, že takéto veci na internet píšu zväčša 16-ročné bičís, podľa ktorých keď nemáš hejtrz, tak si nula. Alebo iní ľudia, ktorí sú na mentálnej úrovni 16-ročných bičís, podľa ktorých keď nemáš hejtrz, tak si nula.
@1520 povedat ( JE MI TO JEDNO ) je známka slabosti...je lahsie pred niecim privret oci, ako tomu celit...a samozrejme ze mi zalezi na nazore ludi v mojom okoli...predsa sa tu bavime o rodine, najblizsich priateloch...
Keby mi zalezalo na tom, tak by som mohla rovno spachat samovrazdu, lebo som fakt za najvacsieho idiota asi...ale tych, s kt. Som najviac a najviac ich luubim, tak ma akceptuju taku, aka som a zvysok mam v pici
schovaj všetkych friendov z nastenky a budeš mať pokoj. Mne na nazoroch ľudi moc nezaleži, ja som skôr rebel, ktory si stále ide svoje, aj cez betónový múr, počúvam názory len ľudí ktorých mám rád a vedia byť konštruktívni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak je to nazor iba cisto emocionalny bez nejakeho hlbsieho zmyslu tak to beriem len ako cisto vec toho cloveka a viac ma to nejako nezaujima..
a este ma zaujima co si o mne myslia ludia ktori ma maju radi.. ich kritiku vnimam najviac, ze si ju najviac beriem k srdcu ak maju pravdu