neviem ako to napisat...ale proste stalo sa to,,bolo to pekne vsetko okolo toho ale, ako mu povedat ze ja nechcem to praktizvoat teraz vzdy...mne staci niekedy ak ma pohladi povie pekne slovo a to staci...
Vstah nie je o sexe ale o vzajomnom porozumeni. Ak ten tvoj nevie alebo nechce pochopit aj tvoje potreby nehovorime o vstahu ale o obycajnom ulete. Mat ta iba na sexualny styk no nic moc. Vsak mu to normalne povedz. Ak nie je vedlajsi tak to pochopi. Ak je debilko tak ta pusti. aspon budes vediet na com si u neho bola.
a potom bude chapat aj to co ty chces ty budes chapat aj co on chce budete sa chapat navazajom a uz som sa zamotal
no ja si myslim ze si romanticky zalozeny typ ktory vela pozera markizu v stredu o osmej..ale mozem sa mylit, tiez som len clovek...
vies to je tak, ze ked mu bolo raz s tebou dobre, tak preco by nemohlo byt zase a zase...ja neviem co je na tom zle...videla si film klik? aby to nedopadlo tak, ze namiesto predohri skoncite len pri hladkani a celu noc nic....
tashira mas pavdu. podobny pribeh som uz raz cital. Muz mal zapal predkozky a nemohol mat sex. Tak zenu iba hladkal a maznal sa s nou. a zena si na to tak zvykla, ze uz nece nic ineho len to maznanie sila ako si dakto vie zvyknut
hmm ja nemozem. na obed je privarok a musism sa presmynkut do ladnicky kolko to narobi starosti aby ma neprichytili nasi s klobasov v ruke. Uz som mal zjeba po pred obedom . musim vymysliet plan. strategiu
ja a rockstar sme spolu a dame jedno čislo..v tom si rockstar uvedomi ze som dokonala a musi ma mat stale...ale ja nemam naladu na o a staci ked ma len pomojka..no on to nechape...takze...hned ako nastane tato situacia poviem...
pocuvaj ma sem baby, bud to bude len vtedy ked ja chcem a poriadne abo budem ležať jak anča a nič z toho...no rockstar jak sa zachovaš? a mysli tu na dievča s problemom
Ok,odpoviem vážne pre dievča lebo vidím (čítam),že ju to trápi)
Ak mu ide len o to,tak kašli na neho...Povedz mu,že to predsa nechceš stále,hmm neviem či som toto spojenie správne napísal.Ak to nepochopí tak je to dement!Ak ťa kvôli tomu nechá tak je to ešte väčší blbec.A výhovorka typu..."musis ma chapat predsa som chlap" je fakt úbohá...sa tu musím na nej smiať .Mal by nad sebou použovať a do ničoho ťa netlačiť,rešpektovať ťa
"pocuvaj ma sem baby, bud to bude len vtedy ked ja chcem a poriadne abo budem ležať jak anča a nič z toho" sorry Tashira, ale to je presne tkay isty pristup ako ked chalan povie a teraz budeme jebat alebo koniec/nelubis ma/ blablabla
Kua sak mate usta a halvu snad obaja, tak sa nejako dohodnite. Ked ty nechces trtkat 7dni v tyzdni ako on, ale len raz za tyzden, tak spravte volaky kompromis, co ja viem ze 2krat tyzdenne. To je uz na vas.
Iste suhlasim, ze "nie" ma vyssiu vahu v tychto pripadoch, ale srat na to co chce on, tak to je egoizmus (presne na aky nadavate u chalanov) a mozes si byt ista, ze sa na teba vysere casom, tak ako by si sa vysrala ty na neho, keby kasle na tvoj nazor.
ale ne vazne aj ja sa vyjadrim suhlasim tuto s nazormi ze mas uboheho priatela i ked moze byt ze tam je fakt silna laska ale mal by najprv premyslat a az potom sa oyzavt..lebo strasne blbosti mu chodia z ust
tak aby som uviedla veci na pravu mieru...nas vztah je vztah na dialku vidime sa raz za mesiac an take 4 dni...tak uz asi viete o com hovorim...nechcem mat pocit ze sa vidime len kvoli tomu, aby to bolo uz chapete..?mozno som ja blba ja neviem...dakujem za normal nazory
Jeziiis, boze normalka klasika chlap. Za ten mesiac mu to uz lezie na hlavu, tak sa chce aj vyluftovat
Ja neviem co robis take halo. Osobne keby som bol s mojou frajerkou len raz za mesiac na 4 dni, tak by som aj ja chcel si zasexovat, a tiez by sa mi nechcelo len hladkat
Ine by to bolo keby ste boli spolu kazdy bozi den a ze by scel furt jebat
To uz by ty potom mohlo liezt na nervy. Ale takto je to normalne.
Normalne sa s tym o tom porozoravaj, ine riesenie tu nevidim. Ja som s mojim mala podobny problem,aj ked sme spolu este nespali, uz to zachadzalo dost daleko. Necitila som sa na to, tak som mu raz napsiala ze este na to niesom pripravena, a k o moc chce, nech skusi stastie u inej. Nastastie pockal a pochopil ze to nieje pre to ze ho nemam rada, ale skratka nechcem do toho rychlo . drzim palce
laska nie je o sexe a ak na teba robi natlak tak mu to proste povedz na rovinu ze to nechces a ak bude tlacit nechaj ho tak... ak ta ma naozaj rad tak pocka
Mno holka zlata, ked uz raz zacnete, potom sa uz tazko cuva naspat... a chalanisko to berie tak, ze mesiac ti rozprava pekne slova, nadialku hladka po dusi, a ked ste spolu, tak chce aj nieco viac, vlasne nie vac, len to co naposledy.
Pride mi blebe, ze chalan sa na teba cely mesiac tesi a potom mu povies, ze chces len pohladkat, nech si pocka dalsi mesiac, ze mozno budes mat naladu a bude ti k tomu moct povadat aj nejake pekne slovo...
Vztah na dilaku som nikdy nemal, ani neverim ze nieco take moze dlhodobo fungovat, takze mas ber s rezervou.
Ale najhorsie co mozes spravit je chlapa navnadit a potom odmietnut. To uz potom radsej vobec nedrazdi, ziadne hladkanie...
no Hulo povedal si to pekne skoda ze som si to neprecitala skor...tak u mna to funguje uz pol roka...a mas pravdu ked sa s tym raz zacne tak potom je tazke mu povedat nie ked to sa berie uz ako samozrejmost..a s tym navnadenim hmm...to som fakt nevedela ze radsej nedrazdi a raz sa mi to stalo,,no asi vies ako sa nastval ze preco mu to robim ak to necem...uz viem ze toto nikdy vic..ale preco to tak je??? bud to alebo potom ma nechaj v klidku...hehe nechapem
Jako ja nescem byt blby, ale kebyze vidim frajerku raz za mesiac a nedala by mi zasexovat za cele 4 dni ani raz z dovodu ze sa jej nechce tak nevim kolko by som s nu vydrzal.
Jako este rahz hovorim, ine by to bolo kazdy bozi den, alebo kazde dva dni, ale sak dievca pochop ho.
A neodpovedala si mi na otazku, tebe ten sex po mesiaci nechyba ?
no ok tak ti odpoviem IT ... tak taky si ho rada vychutnam..len nechcem aby tam slo len o to...viemniekedy nnas je tazkopochopit..mam potom pocit ako by slo len o sex a nie to ze sme spolu...mam to rada ako kazdy ale chcela by som skusit ci by to slo niekedy aj bez toho aby ten vztah nebolpotom len o tom...neviem ci si ma pochopil a ak mozes tak mi odpovedz aj ty na otazku co som sa pztala pred tvojim prispevkom dik
no ja nechapem ako to moze byt len o sexe, ked cely mesiac co nieste spolu tak samozrejme sex nemozte mat a potom po mesiaci si raz uzijete a uz je to len o sexe??????!!!!!
no tak jasne ze ak niesme spolu tak to neni o sexe ...vsak jak by sa to dalo..hehe..ale ked sa stretneme tak to bez toho uz nejde a ja by som to chcela skusit teraz ze nic..preco vsetci hovoria o tom ak ta ma rad tka pocka...presne o tom mi ide...ci sa to da??ked sa o uz skusilo..vsak sami viete ze po case ju nuda a ja mam pocit ze sme zacali skoro tak rada by som spomalila tempo...malo kot to pochopi aspon z chalanov
Tkaze spominana fraza, KED TA LUBI TAK POCKA sa pouzivala niekde celkom inde. A to vo vztahu pred prvym sexom. TJ to bolo vo vztahu kde sex este nebol, a chalan caka na nepripravenu babu .
U vas uz sex bol, tj je to o niecom inom.
JE TO LEN O SEXE ? Asi tazko moja zlata. Neviem ci to nevidis, ale chalan na teba caka cely mesiac a potom si chce troska uzit. No a co je na tom zle ?
Preboha ved keby si mala s niekim vazny vztah, a ste spolu denne, tak by ste sexovali predpokladam ovela viac.
A s tym drazdenim To jako fakt nechapes ? To ako keby si mala male decko, ukazala by si mu zmrzlinu, cele natesene by k tebe utekalo, zacalo by sa nacahovat po nej a ty by si ju zobrala a hodila do kosa.
Tak to iste si spravila aj ty.
Pocuvaj podla mna si este neni zrela na vztah. Pretoze sa spravas troska nerozumne. Nemala si s nim prvy krat sexovat, ked si este neni ocividne pripravena. Ale zacala si, a to bola prva vazna chyba. Nedokazes si uvedomit ze ked budes partnera drazdit a vaabit, a potom povies nie ze ho najedujes. TO hadam pochopi kazdy. Za to ze si chalan s tebou zasexuje mozno 2 krat do mesiaca tak povazujes ten vztah iba o sexe ? To je troska naopak nie ? Ja s frajerkou spim MINIMALNE ale fakt ze MINIMALNE raz za tyzden. Jej sa paci, mne sa paci, nie je co riesit. Chodim s nou viac ako 1,5 roka a este ma to nudit neprestalo, a asi ani dlho neprestane. Takze neviem co spekulujes.
Proste si vyjasni co chces. Lebo ocividne to sama nevies, a mas problem sama zo sebou.
Ak chces jeden krat ked pride nesexovat, vymysli si ze mas krami.
no teda IT si ma vazne prekvapil..si mi otvoril ocka..asi mas pravdu mozno som spravila chybu nemala som s tym zacat vtedy,ale osm si vsigerovala ze sa to uz stane tak sa aj stalo...velmi pekne si to napisal moc ti dakujem..mam uz vzsvetlenie ake som chcela..vidim ze ams pravdu vsak ak caka a mohol by si uzit s hocijakou ale nie on chce mna a on si pocka to vazne stoji za to..ospravedlnujem sa az teraz som to pochopila..a s tym drazdenim sakra to ma vazne nenapadlo ze to mozem takto brat...uff tak nedrazdit tigra asi tak...este raz fest dik...
Sex je prirodzenou sucastou zivota. Ale je rozdiel medzi sexom a milovanim U vas nejde len o sex sa uvedom. Zamysli sa. U vas ide o milovanie coz je fyzicky kontakt, ktory stoji na zakladoch lasky. Takze nie nejde len o sex a ked budes chciet spravit krok s5 necakaj z toho nic dobre. Pretoze on je s tebou na vyssej urovni citoveho kontaktu ta ty to chces vratit s5? si sialena? chces sa rozist?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Taky problem som mala aj ja. ale uz sa to vyrisilo.
a potom bude chapat aj to co ty chces ty budes chapat aj co on chce budete sa chapat navazajom a uz som sa zamotal
vies to je tak, ze ked mu bolo raz s tebou dobre, tak preco by nemohlo byt zase a zase...ja neviem co je na tom zle...videla si film klik? aby to nedopadlo tak, ze namiesto predohri skoncite len pri hladkani a celu noc nic....
Kasko,čítam ten tvoj koniec príspevka 4x a som domotaný jak po flaši slivky
..."a potom bude chapat aj to co ty chces ty budes chapat aj co on chce budete sa chapat navazajom a uz som sa zamotal"...
a ty Rockstar si z toho nic nerob...do bude dobre mojko neboj sa
Kasko,sranda musí byť no nee?
ja uvediem priklad
ja a rockstar sme spolu a dame jedno čislo..v tom si rockstar uvedomi ze som dokonala a musi ma mat stale...ale ja nemam naladu na o a staci ked ma len pomojka..no on to nechape...takze...hned ako nastane tato situacia poviem...
pocuvaj ma sem baby, bud to bude len vtedy ked ja chcem a poriadne abo budem ležať jak anča a nič z toho...no rockstar jak sa zachovaš? a mysli tu na dievča s problemom
Ok,odpoviem vážne pre dievča lebo vidím (čítam),že ju to trápi)
Ak mu ide len o to,tak kašli na neho...Povedz mu,že to predsa nechceš stále,hmm neviem či som toto spojenie správne napísal.Ak to nepochopí tak je to dement!Ak ťa kvôli tomu nechá tak je to ešte väčší blbec.A výhovorka typu..."musis ma chapat predsa som chlap" je fakt úbohá...sa tu musím na nej smiať .Mal by nad sebou použovať a do ničoho ťa netlačiť,rešpektovať ťa
Kua sak mate usta a halvu snad obaja, tak sa nejako dohodnite. Ked ty nechces trtkat 7dni v tyzdni ako on, ale len raz za tyzden, tak spravte volaky kompromis, co ja viem ze 2krat tyzdenne. To je uz na vas.
Iste suhlasim, ze "nie" ma vyssiu vahu v tychto pripadoch, ale srat na to co chce on, tak to je egoizmus (presne na aky nadavate u chalanov) a mozes si byt ista, ze sa na teba vysere casom, tak ako by si sa vysrala ty na neho, keby kasle na tvoj nazor.
ale ne vazne aj ja sa vyjadrim suhlasim tuto s nazormi ze mas uboheho priatela i ked moze byt ze tam je fakt silna laska ale mal by najprv premyslat a az potom sa oyzavt..lebo strasne blbosti mu chodia z ust
Ja neviem co robis take halo. Osobne keby som bol s mojou frajerkou len raz za mesiac na 4 dni, tak by som aj ja chcel si zasexovat, a tiez by sa mi nechcelo len hladkat
Ine by to bolo keby ste boli spolu kazdy bozi den a ze by scel furt jebat
To uz by ty potom mohlo liezt na nervy. Ale takto je to normalne.
Tebe ten sex nechyba ?
Ale to je ABSOLUTNA P!COVINA!!!
Preco by ste si spolu po mesiaci co ste sa nevideli nemohli spolu zasexovat?????
nepoviem keby si mala 14, ale v 19tich chces radu ako povedat chlapovi ze nechces stale sex
Povedz ze mas migrenu a basta!
Pride mi blebe, ze chalan sa na teba cely mesiac tesi a potom mu povies, ze chces len pohladkat, nech si pocka dalsi mesiac, ze mozno budes mat naladu a bude ti k tomu moct povadat aj nejake pekne slovo...
Vztah na dilaku som nikdy nemal, ani neverim ze nieco take moze dlhodobo fungovat, takze mas ber s rezervou.
Ale najhorsie co mozes spravit je chlapa navnadit a potom odmietnut. To uz potom radsej vobec nedrazdi, ziadne hladkanie...
100% pravda
Jako este rahz hovorim, ine by to bolo kazdy bozi den, alebo kazde dva dni, ale sak dievca pochop ho.
A neodpovedala si mi na otazku, tebe ten sex po mesiaci nechyba ?
Tkaze spominana fraza, KED TA LUBI TAK POCKA sa pouzivala niekde celkom inde. A to vo vztahu pred prvym sexom. TJ to bolo vo vztahu kde sex este nebol, a chalan caka na nepripravenu babu .
U vas uz sex bol, tj je to o niecom inom.
JE TO LEN O SEXE ? Asi tazko moja zlata. Neviem ci to nevidis, ale chalan na teba caka cely mesiac a potom si chce troska uzit. No a co je na tom zle ?
Preboha ved keby si mala s niekim vazny vztah, a ste spolu denne, tak by ste sexovali predpokladam ovela viac.
A s tym drazdenim To jako fakt nechapes ? To ako keby si mala male decko, ukazala by si mu zmrzlinu, cele natesene by k tebe utekalo, zacalo by sa nacahovat po nej a ty by si ju zobrala a hodila do kosa.
Tak to iste si spravila aj ty.
Pocuvaj podla mna si este neni zrela na vztah. Pretoze sa spravas troska nerozumne. Nemala si s nim prvy krat sexovat, ked si este neni ocividne pripravena. Ale zacala si, a to bola prva vazna chyba. Nedokazes si uvedomit ze ked budes partnera drazdit a vaabit, a potom povies nie ze ho najedujes. TO hadam pochopi kazdy. Za to ze si chalan s tebou zasexuje mozno 2 krat do mesiaca tak povazujes ten vztah iba o sexe ? To je troska naopak nie ? Ja s frajerkou spim MINIMALNE ale fakt ze MINIMALNE raz za tyzden. Jej sa paci, mne sa paci, nie je co riesit. Chodim s nou viac ako 1,5 roka a este ma to nudit neprestalo, a asi ani dlho neprestane. Takze neviem co spekulujes.
Proste si vyjasni co chces. Lebo ocividne to sama nevies, a mas problem sama zo sebou.
Ak chces jeden krat ked pride nesexovat, vymysli si ze mas krami.