Ide vám o cenu alebo o nápad ... originalitu darceka ??
ako chcem sa spýtať či ste šťastnejší keď dostanete(na narodeniny vianoce to je jedno...) drahý darček alebo darček ktorý je síce s tých lacnejších ale niečo znamená niečo o čom viete napr. iba vy a človek kto vám ho dáva ?
vies naprikald taky strasne hyperbolizujuci prikald..... mohol by mi neitko kupit auto ale naco by mi bolo ked nemam vodicak....
hej ide o to že darcek prsote musi byt zo srdca...a zo srdca ti ho môže dat eln neikto kto ta nazoaj pozna a vie čo ta potesi... a môže to byt uplna drobnôstka...ale je to neičo co k tebe patri
mne az tak na cene nezalezi...pokial to je originalny, prekona vsetko ja lubim take darceky co tak cloveka troska podrypnu tak nasrdia ja idem mamine a ocinovi (to ako spolocny lebo nechcem vela penezi minat kupit milku cokoladu chilly ze na lepsie travenie bo oni jedia chilli papricky a tomu sa hovori originalita
Ja skor nechcem nic drahe ale daco co ma potesi napr. vecsinu deti v mojom veku kniha vobec nepotesi ale ja celkom rad citam Fantasy,sci-fi abo Detektivky cize radsej z tych lacnejsich ale nech mi urobia riadnu radost nez nejaka napr. zlata retiazka za 15k SK ktoru budem mat na sebe raz za cas (mozno )
nikdy mi nešlo o cenu a dokonca ani o originalitu. mne sa to bude páčiť a budem nadšená ak to bude čokoľvek, keď je to dané s tým, že aha toto som vyberal/a pre teba... juj až na to že by to nemalo byť ružové
jasne ze to druhe....vsak kolko diskusii tu bolo ze co mam kupit frajerovi?....a preco ma to nasralo?...to musi predsa vybrat ta osoba, nejde o cenu, nejde o statistiky,ide o to zamysliet sa, a zistit co by ho potesilo, co ma rad, hocijaka drobnost na mon, detail ti napovie....
tak je to aj s mojim darcekom co som kupila pre frajera
ked sa ma frajer vypyoval co chcem na vianoce a ze nema vela penazi, tak som mu povedala, nejde o peniaze, rozmyslaj.....tak som zvedava
no ja skor to prve ze o cenu lebo ked niečo uz chcem tak je to skoro vzdy drahee..tak ale to len od mamy asi a rodiny od kamaratov ma potesi aj drobnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vies naprikald taky strasne hyperbolizujuci prikald..... mohol by mi neitko kupit auto ale naco by mi bolo ked nemam vodicak....
hej ide o to že darcek prsote musi byt zo srdca...a zo srdca ti ho môže dat eln neikto kto ta nazoaj pozna a vie čo ta potesi... a môže to byt uplna drobnôstka...ale je to neičo co k tebe patri
.....
frajer mi napr chce dať na vianoce šošovky len sme to nestihli vybaviť lebo som bola chora a ja som jemu kupila listok na oblubeného DJ-a
tak je to aj s mojim darcekom co som kupila pre frajera
ked sa ma frajer vypyoval co chcem na vianoce a ze nema vela penazi, tak som mu povedala, nejde o peniaze, rozmyslaj.....tak som zvedava