Neviem prečo ale nejde mi pripojiť Steam,- update stiahne, ale po prihlásení ukáže "NO CONNECTION" - hru mi zapne ale multiplayer nefunguje... neviem či je to antivírom (Avira - doteraz ho neblokovala), alebo čím, možno má Steam odstávku ale to naozaj poc
dofaka. tak hlavne to teraz nejako vyriešiť, nech to neurobím ako naposledy (reinstall win), keď sa mi nechcelo čistiť zavírovaný comp, bo tá moja lenivosť je čím ďalej návykovejšia...
Nuž skúsim vymazať Aviru a prehľadať zložku so Steamom (akurát tú vždy prehľadáva 20 minút
@houmr hm kebyže to stále hrajem tak by som ti ukázala že aj holky vedia byť dobré v chlapčenských hrách ..aj keď.. no väčšinou keď vidím hrať niektoré ženské tak plačem od smiechu
ahojte prosim pomozte preinstalovaval som si windows a a mal som jeden nick na steam a na nom som mal shogun total war a teraz po preinstalovani som si dal asi new nick a tam ma AVP 2 a Company of Heroes ale shogun sa mi neda dat ze kod uz je zaregistrovany len ja som toho shoguna v tedy nehral cize nick uz neviem aky na tom skogunovy ako sa to da vyriesit aby som si ho mohol nainstalovat ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nuž skúsim vymazať Aviru a prehľadať zložku so Steamom (akurát tú vždy prehľadáva 20 minút
@gukol fajn, neznášam vás :/
@houmr hm kebyže to stále hrajem tak by som ti ukázala že aj holky vedia byť dobré v chlapčenských hrách ..aj keď.. no väčšinou keď vidím hrať niektoré ženské tak plačem od smiechu
@etelnair super.
@zvy šok už mi ide
mne to včera začalo akosi riadne blbnúť, niekedy ide, niekedy nie..