ale akoze niektore z tychto veci su fajn, ale keby to mal byt dlhodoby stav, tak by mi to vadilo - napr. keby sa nepytala, kde som bol, s kym som bol...ked je to prejav zaujmu a nie vyzvedanie a vysluch, tak je to super
Ty nepopisuješ ideálnu manželku, ale ideálnu slúžku. Veď si preboha uvedom, že ženy sú tiež ľudské bytosti, čo majú svoje sny a potreby a pokiaľ chceš, aby ťa nejaká iba obskakovala a držala pritom hubu, tak takú nikdy nenájdeš.
@interrupcio taku istu ako si ty napisal chcem aj ja az na tie ryby ,lebo ja nechytam ryby ale akoze celkovo ja by som na 1 alebo 2 tyzdne od nej nesiel prec sak naco ? keby bola taka idealna
@torpedo08 veď hej, ale ked ma clovek nejake zaluby, chapes... ale zas nebranil by som jej ist so mnou, keby drzi hubu a neplasi ryby... alebo do hôr, milujem hory
@torpedo08 nj sak jasne ze by mohla ist so mnou sak co by to bol za vztah keby sme boli spolu len doma ? ale inak tie vlastnosti co si opisal su fakt skvele len ja by som to napisal tak ze by mala rada futbal , pivo a rada by chlastala a tak nebolo by dobre keby to len tolerovala ale trapilo by ju ze to ja mam rad a ze to robim
chcel by som aby ma mala rada úrpimne tak ako ja ju. ja keď sa do niekoho zalúbim alebo ho mám proste strašne moc rád, tak som na ňom naviazaný, bojím sa že toho človeka stratím, milujem ho na smrť a neviem si predstaviť sekundu bez neho. chcel by som aby bola milá a prirodzená. aby ma mala rovnako rada ako ja ju. aby bola bláznivá. ale nevadí mi ani keď je smutná a depkárči, aspoň ju môžem uťešiť a mať pocit že si ju aspoň tochu zaslúžim. chcel by som aby bola aj trochu pekná, aj keď na konci je to vždy osobnosť čo zvíťazí nad vzhladom. mala by byť skôr štíhla, nižšia jak ja, mať pekné dlhé vlasy a pekný úsmev. mala by vedieť odpúšťať ako aj ja viem a nebyť egocentrická a sebecká. mala by byť trochu úchylná a nebyť jedna z tých čo chalanovi dajú až po xy rande a považujú to z akúsi obeť ale nemala by byť kurva
@interrupcio Tak 'vela' je relativny pojem, okrem zakladnych potrieb ako je jedlo a voda, mi uplne postaci od teba mesacne naviac nejake to znackove oblecenie, kozmetika, platenie pausalu, financovanie auta a sem-tam nejaky sperk s tym kurvenim si ani nemusis robit starosti, od pondelka do piatku by som bola v posteli len tvoja!
Tuto @panpeterpan bude mat na starosti cez vikendy zbytok, - exoticke vecere, luxusne dovolenky, ci wellness pobyty Teda, ked sa tak ponukol, je mi ho luto nechat na ocot...
@sexisasa oka, to by sme sa vedeli dohodnut, ale ocakavam sexualne vykony na urovni, neustale udrzovany a dokonale pestovany vzhlad, dobry vkus a reprezentativne vystupovanie. Pradlo nemusi kupovat interrupcio, na to som fetisista, VS to isti
Aby bola svojska, silna individualita, aby vedela co chce a aby mala snahu zlepsovat sa...Na vzhlade mi az tak nezalezi ale ak sa bude o seba starat v ramci moznosti (hygiena, sport) tak si myslim ze ziadna nemoze byt skareda ...inak idealna predstava je vysoka brunetka.
Aby nebola plytka, detinska...prehnane zenska a dbajuca len o svoj vzhlad a nechty...Aby sa o nieco zaujimala a snazila sa v tom zlepsit, studovat to...no skratka nerd do nejakej veci / cinnosti (ale nie prehnany !)...Aby bola hlbava...zamyslala sa nad vecami, komunikativna...
Arogantna voci ostatnym a najlepsia ku mne ^^...aby ma vedela ocenit a pochopit...aby ma nakopla a dokopala k tomu co sa bojim spravit alebo som lenivy..aby mi pomohla prekonat moje vlastne chyby a aby pocuvala a brala moje rady resp. myslienky vazne..
Myslím, že je zbytočné si stavať nejakú pygmalionovskú sochu, ideál bez chýb a veriť, že raz oživne v nejakej osobe...
ale na druhej strane nepochybne existujú určité črty, ktoré by ženu robili takmer ideálom pre mňa...
museli by sme mať nejaké spoločné záujmy, mala by to byť osoba schopná vyjadriť mi podporu (samozrejme reciprocita s mojej strany je jasná), no na druhej strane ponúknuť aj kritiku, ak je to potrebné... Nemusí to byť hneď nerd v nejakej oblasti, ako písal kolega v @58 , ale mala by si vedieť zastať svoj názor a poskytnúť mi určitú intelektuálnu spätnú väzbu, z čoho implicitne vyplýva, že by to mala byť osoba inteligentná... Nemala by byť nejaký "control freak", ani veľmi dominantná, ani veľmi submisívna... Skrátka by mala byť pre mňa rovnocenným partnerom
ďalej; mala by to byť osoba schopná si utvoriť vlastný názor, ale bolo by dobré aby sa v určitých oblastiach naše názory radšej prekrývali ako veľmi rozchádzali
A samozrejme, mala by to byť žena aspoň trochu pekná čo na Slovensku nie je veľký problém
Nakoniec by som rád podotkol, že by to mal byť typ ženy, ktorá ak spozoruje nejaký problém, tak o ňom hovorí a nedrží ho len vo svojej hlave a nemyslí si, že ak ona o ňom premýšľa, tak ten problém sa stane evidentným aj pre mňa, t.z. že by mala byť schopná otvorenej komunikácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
aj narozprávať môže, veď prečo nie
Veľa šťastia
môžem snívať ďalej
@ragdoll ta bere peniaze
Tak podla toho tvojho popisu taku fatk nenajdes to uz len na pobavenie pracu ale inak drzat hubu ze? tak toto typicky chlap
A tyy by si si mohol kludne pozerat futbal a pri tomto aby bola ticho tak taku teda fakt nenajdes
@mm47 To je zlatý popis!
chcel by som aby ma mala rada úrpimne tak ako ja ju. ja keď sa do niekoho zalúbim alebo ho mám proste strašne moc rád, tak som na ňom naviazaný, bojím sa že toho človeka stratím, milujem ho na smrť a neviem si predstaviť sekundu bez neho. chcel by som aby bola milá a prirodzená. aby ma mala rovnako rada ako ja ju. aby bola bláznivá. ale nevadí mi ani keď je smutná a depkárči, aspoň ju môžem uťešiť a mať pocit že si ju aspoň tochu zaslúžim. chcel by som aby bola aj trochu pekná, aj keď na konci je to vždy osobnosť čo zvíťazí nad vzhladom. mala by byť skôr štíhla, nižšia jak ja, mať pekné dlhé vlasy a pekný úsmev. mala by vedieť odpúšťať ako aj ja viem a nebyť egocentrická a sebecká. mala by byť trochu úchylná a nebyť jedna z tých čo chalanovi dajú až po xy rande a považujú to z akúsi obeť ale nemala by byť kurva
ty budes cez tyzden pre NAS zarabat, ja ti budem zase prat, varit, prebalovat ta
vikendy bude mat kazdy pre seba, ty pojdes napr na ryby, ja sa pojdem napr. kurvit
Tuto @panpeterpan bude mat na starosti cez vikendy zbytok, - exoticke vecere, luxusne dovolenky, ci wellness pobyty Teda, ked sa tak ponukol, je mi ho luto nechat na ocot...
... len môj názor
Aby nebola plytka, detinska...prehnane zenska a dbajuca len o svoj vzhlad a nechty...Aby sa o nieco zaujimala a snazila sa v tom zlepsit, studovat to...no skratka nerd do nejakej veci / cinnosti (ale nie prehnany !)...Aby bola hlbava...zamyslala sa nad vecami, komunikativna...
Arogantna voci ostatnym a najlepsia ku mne ^^...aby ma vedela ocenit a pochopit...aby ma nakopla a dokopala k tomu co sa bojim spravit alebo som lenivy..aby mi pomohla prekonat moje vlastne chyby a aby pocuvala a brala moje rady resp. myslienky vazne..
ale na druhej strane nepochybne existujú určité črty, ktoré by ženu robili takmer ideálom pre mňa...
museli by sme mať nejaké spoločné záujmy, mala by to byť osoba schopná vyjadriť mi podporu (samozrejme reciprocita s mojej strany je jasná), no na druhej strane ponúknuť aj kritiku, ak je to potrebné... Nemusí to byť hneď nerd v nejakej oblasti, ako písal kolega v @58 , ale mala by si vedieť zastať svoj názor a poskytnúť mi určitú intelektuálnu spätnú väzbu, z čoho implicitne vyplýva, že by to mala byť osoba inteligentná... Nemala by byť nejaký "control freak", ani veľmi dominantná, ani veľmi submisívna... Skrátka by mala byť pre mňa rovnocenným partnerom
ďalej; mala by to byť osoba schopná si utvoriť vlastný názor, ale bolo by dobré aby sa v určitých oblastiach naše názory radšej prekrývali ako veľmi rozchádzali
A samozrejme, mala by to byť žena aspoň trochu pekná čo na Slovensku nie je veľký problém
Nakoniec by som rád podotkol, že by to mal byť typ ženy, ktorá ak spozoruje nejaký problém, tak o ňom hovorí a nedrží ho len vo svojej hlave a nemyslí si, že ak ona o ňom premýšľa, tak ten problém sa stane evidentným aj pre mňa, t.z. že by mala byť schopná otvorenej komunikácie
Niekaždý naozaj hladá a nie každý sa na ten svoj ideál pozerá