Čas sa mína a nápady tiež. To čo som mala vymyslené priateľ rýchlo odhalil a zavrhol. Takže máte nejaké nápady Vy? Poprípade čo by Vás potešilo k narodkám?
toto ma vzdy zamrzi za toho druheho. urcite by si sa aj ty potesila darceku, ktory mu poradila skupinka nahodnych ludi pred tescom. takze, kup mu klasicku sachovnicu a strojcek na strihanie chlpov z nosa
@loveillumination Skôr hľadám inšpiráciu. A tá sa dá nájsť aj na tých najmenej očakávaných miestach. Mojich top 10, čo som mala vymyslené, my zmietol zo stola ani o tom nevedel.
napadla ta uz zaujimava kolaz z oblubenych fotografii na deku ci postelne obliecky ? tato kolaz je vyskladana z fotiek co si posles tak ze pri mensom poodstupeni este vznikne krasny celistvy MOZAIKOVY OBRAZ
staci si pozbierat fotky podla vlastneho zváženia čo obdarovaného / obdarovanú poteší ... CI spomienky, texty, spoločné zážitky, foto z roznych akcii, zoznámenie a spolocne chvile , foto detí alebo selfie .... je to každého osobná vec môžes to poňať cele aj vtipne a z fotiek navrhnut vyskladat nejaky zabavny obrazok ...
je to krásne OSOBNÉ a dokonca aj PRAKTICKÉ. a velmi lahko sa to da aj objednat ..staci zaslat fotky a co chces na vyslednu mozaiku . DEKA je materialu ako detska dečka - jemnÁ ale zahreje a je vyrobená v ČR čize ziadne made in china . grafiku ti vytvoria a pred tlacou poslu na nahlad .
najdes to na : www.maxruder.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
staci si pozbierat fotky podla vlastneho zváženia čo obdarovaného / obdarovanú poteší ... CI spomienky, texty, spoločné zážitky, foto z roznych akcii, zoznámenie a spolocne chvile , foto detí alebo selfie .... je to každého osobná vec môžes to poňať cele aj vtipne a z fotiek navrhnut vyskladat nejaky zabavny obrazok ...
je to krásne OSOBNÉ a dokonca aj PRAKTICKÉ. a velmi lahko sa to da aj objednat ..staci zaslat fotky a co chces na vyslednu mozaiku . DEKA je materialu ako detska dečka - jemnÁ ale zahreje a je vyrobená v ČR čize ziadne made in china . grafiku ti vytvoria a pred tlacou poslu na nahlad .
najdes to na : www.maxruder.sk