Chcel by som ist v zime s priatelkou niekam cez vikend na lyzovackovo/relaxacny pobyt. Mozete poradit neaky Hotel NA SLOVENSKU, ktori ponuka relaxace sluzby (bazen, sauna, vyrivka...) a lezi blizko neakeho lyziarskeho strediska? (Co sa lyzovacky tyka som
My sme boli takto s priateľkou na Donovaloch, môžem odporučiť, akurát sme boli len v menšiom penzióne nebol to hotel s relaxačnými službami, ale verím že sa tam taký nájde len treba rátať s vyššími cenami tam
Hotel Kontakt je velmi dobrý, je tam vitálny svet s niekolkymi saunami bazén etc. Sú tam aj výrivky kde sa dá príjemne lezat s koktejlom v ruke. Len je to dosť drahé. Lyzovat sa dá aj pri hoteli ale ak máš auto tak je dobré odviesť sa k lomnickemu sedlu, tam sa dobre lyžuje.
Poľana =P Je tam kopec a vlek aj pre pokročilých aj začiatočníkov, sauna a bazén tam je, výrivka neviem, ale tuším že hej.... ale ešte je hotel zatvorený a vleky nie sú v premávke =D a netuším kedy spustia takže tento víkend by ste sa tam asi nepolyžovali =D
@Dreamagall no, ten hotel Kontakt je skoro presne to co hladam... a cenovo je dost presne na tej hornej hranici... ale myslim, ze sa buchnem po vacku, a dovolim si trochu viac... Dakujem za skvely typ, tento hotel som nepoznal, asi je novy, ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov