Idem byť prvákom na Muni a neviem akú Telesnú si vybrať
Takže idem študovať informu ale jedna telesná ako predmet je povinná, keď som si to zúžil tak mi vyšlo v užšom výbere Aikido, Cognitive Hiking a Sebaobrana, poprípade kick-box.
Problém je,že sa musím priznať, že fyzicky som nie z najzdatnejší
Ja som chodila dva semestre na aikidó, a bolo to super, okrem toho tam vždy bola strašná sranda Ja som sa tam síce nič nové nenaučila, ale to preto, že som chodila na aikidó už predtým...
@mielikki ale na sebaobrane sa azs bojím, že to bdue zamerané viac na baby, pretože napriek tomu, že to nie je nikde napísané ani vyžadované v osnovách je napísané že sa budú venovať aj špecificky sebaobrane žien
@3mm ja neviem, ja som v tom nevidela takéto špecifikum, jedine to, že chalani boli využívaní ako figuranti častejšie, než baby, ale inak v tom nebol žiaden rozdiel, možno tak niekde vo vete "a silne dupnete na nohu. Ak máte vysoké podpätky, o to v tomto prípade lepšie". To je všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Odporúčam skúsiť
ale... ešte stále sa ti darí dostať na telesnú? ono to býva hneď rozchytané, ak sa nemýlim
tiež som rozmýšľal nad Hikingom, a presne preto som si ho nedal, lebo čo ak to bude ten víkend keď budem chcieť ísť domov.
zonglovanie necham na dalsi semster
tiež informa na Muni
ale naučila som sa, že tie veci si treba zautomatizovať a nespoliehať sa na to, ak je niečo podozrivé, treba utekať a nehrať sa na hrdinu
ale inak to bolo dosť super, aspoň mňa to bavilo
dal som si basket, lebo k tomu mám vzťah, ale taktiež som rozmýšľal nad Aikidom (predtým som naň chodil)
aj som prestala chodit potom
@tangerina výborne
@astaroth27 na muni ? -.-