@pokikko samsung galaxy s !! naštastie už nepatrí do rady shitsungov :d takže tento sa dá alebo ber Motorola Milestone, nokie nie, majú nízky výkon a symbian....iphone tiež nie, a se majú tiež nízky výkon dobrý výkon má htc hd 2, ja ho mám, no odporučil by som ti ten samsung aj keď ich moc v láske nemám..ale predsa len, má to powervr čip, oproti snapdragon CPU dokáže zvládnuť až 90 miliónov polygónov, snapdragon "len" 20mil...no takže je to na tebe ale ak chceš velký display, dobrý výkon (snapdragon) a veľké sw možnosti, ber Htc Hd 2
@rainbowwarrior Logicky, že asi rozmýšľa len nad tými mobilami čo dal do možností, čiže mi príde odveci sem dávať tipy na nejaký iný mobil, ktorý nie je ani v t-mobile, ani v orange.
@weeman nemá ani snapdragon...nokie sú slabé, se tiež, samsungy a lg ešte viac až na galaxy s, ten predbehol všetkých a je oveľa lepší než htc či motorola
powervr gpu, snapdragon cpu, 512mb ram a amoled display
@rainbowwarrior pokial ide o procesor tak desire snapdragon má, a vďaka androidu šlape rýchlejšie ako HD2. Čo sa týka RAM, hodnota u Desire je 576, u HD2 je to 448... Jediné čo má HD2 naviac je 0,6 palca displeja, čo mne osobne už pripadá príliš obrovské a navyše ten windows je hrôza...
@weeman ten display je dobrý...a rozdiel v ram je malý...a android sa dá dať na wm a šlape v pohode...jediné čo to má je 16mil. farieb...aj foťák má hd2 lepší
@rainbowwarrior obrovský displej je super, len problém je, že už to tam nedokázali narvať a celý ten telefón je už proste velký. Android sa síce dá dať na WM, ale nikdy to nebude mať tú plnú rýchlosť a kým to tam dostaneš tak ošedivieš z tých všetkých problémov čo okolo toho budú, a aj tak sa to bude furt srať a robiť problémy... Foťák mi je fakt úplne fuk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
powervr gpu, snapdragon cpu, 512mb ram a amoled display