Ja sa chystám skor na moj milovaný Istrocon,minulý rok som nebol,(financie na cestu neboli) ...a takmer som plakal .ach jaj. (a samozrejem ak mi niekto zaplatí cestu na anime,pojdem .ech..)
@nenavidim a odkial si? (ne ze by som ti to chcela zacvakat ale zvedavost nikdy neskodi) a minuly rok istrocon/comics salon nebol az taky dobry...lepsi bol ten predoslly takze nemas tolko toho co lutovat
@5 ...Košice,... (to by som ani od teba nechcel aby si to zacvakala,heh ) ..neporovnávam ročníky bol som ..08,07,06 .. a každí den tam patril medzi tie najkrajsie dni vobec. od prekofeínovania,ako som sa stal takmer organizátorom a učil návštevníkov hrať Shogi ,až po kradnutie plagátov zo stien.
@Vampire ... hmm keby som nemusel cestovat a nebola by ponuka na anime casti tak biedna aj by som siel ... ak chcem kulturu mozem googlit ak chcem anime potrapimmsa ale pogooglim skor keby tam prisli tvorcovia mangy ale to by somc chel moc .. ale seru nato pojdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
12-13.Marca v BA v istropolise
III. ročník medzinárodného festivalu AnimeSHOW 2010 Vám ponúka 2 dni strávené na podujatí s bohatým programom. Počas neho bude paralelne prebiehať:
* sekcie anime, comicsu, mangy a japonskej kultúry
* sekcia scifi, fantasy a hororu
* Prezentácia a výstava comicsu a výtvarných diel
* odborné prednášky na tému anime, mangy, hier, komiksu, scifi a fantasy.
* besedy a príspevky o japonskej kultúre
* súťaže o ceny v karaoke, cosplay, DDR, kreslení, ...
* príjemné posedenie s priateľmi v čajovni, bare alebo reštaurácii
II. ročník medzinárodnej výstavy GAME EXPO 2010 Vám ponúka 2 dni strávené na podujatí s bohatým programom. Počas neho bude paralelne prebiehať:
* sekcie výstava, počítačové hry, spoločenské stolové hry, kartové hry a L.A.R.P.
* Prezentácia vývojárskych štúdií a výstava histórie počítačových hier.
* odborné prednášky, besedy a príspevky na tému hier.
* turnaje a hranie najnovších počítačových hier
* hranie kartových hier (World of Warcraft, Pokémon, Yu-gi-oh)
* hranie stolových hier (Osadníci, Carcassone, Bang, ...)
* casual hry (DDR, SingStar, EyeToy, ...)
TAKŽE SA POVINNE HLÁSTE PROSÍM V STÁNKU!
A okamžite prestan volať celý birdz do stánku hrajmobil, ja nebudem hodinu čakať v rade aby som si mohla s tebou tenis zadrtiť!!
inak som zas zle klikla ja tam nejdem