Tiez sa pytam na čo? ... aj ked som od zaciatku protestov chodil, po tom co Bela odrbal Slovensko a podrzal svoj mastný vačok som bol uz len na proteste polnohospodarov. Cize ... ale ved preco nie ak to bude vecer a bude sa mi chciet...
jéj, práve si mi úplne spravil náladu, lebo som bol doteraz v tom že dnes je štvrtok... a dnes je len streda! jeden deň voľna naviac, yesss!
každopádne... na Slovensko kvôli tomu nepôjdem, ak bude u nás (nepostrehla som zatiaľ), pridám sa
@majmarad pockaj, prosim ta, ty mas pocit, ze sa na tych protestoch niekto obohacuje? Velmi by ma zaujimal tento myslienkovy pochod a nejaky zdroj pre tuto informaciu.
Ci len vsetky ostatne ovce v tvojom okoli kricia, ze sme ovce bez vlastneho nazoru, tak, ironicky, kricis i ty?
@staphylococcus smutné, že ty to nevidíš. Veď kto bol obvinený a čo sa rieši? nejaký Marián o ktorom roky nikto nepočul a nejaká Alena, ktorá spadla z jasného neba so svojím šoférom. Veď trošku premýšľaj.
@majmarad bavi ma, ako si vobec neodpobedal na moju otazku. A to, ze ocakavas, ze ti ludia boli obvineni nepravom len preto, ze ich ty nepoznas, este viac
@staphylococcus ako napíšeš, ale podľa mňa to na niekoho museli všetko hodiť, a myslím, že akurát Marián bol na rane, alebo mu zaplatili A Alenka sa len zviezla. Podľa mňa je tento národ úplne spokojný s tým, že toto všetko má na svedomí nejaká Alenka a jej šofér. ve´d úprimne - naozaj tomu veríš?
ja si myslim ze za ten rok sa tolko toho zmenilo vdaka tym protestom a burcovaniu ludi ze to za celu historiu slovenskej republiky sa taketo nic nepodarilo. takze urcite uspechy tu su a je len na nas bojovat dalej. demokracia neni o tom ze si vyvalime rit a nic nerobime ale o kazdodennom boji o pravny stat
@majmarad mal by si a pochodiť väznice a na tvoj povel by mali prepustiť všetkých väzňov, ktorých nepoznáš. Lebo ak niekto strčí do basy človeka, ktorého ty nepoznáš, tak je v base, lebo to na niekoho museli hodiť Ty máš aké myšlienkové pochody
Kočner s Morticiou Adams síce sedia, čo je nejaký pokrok, ale odrbávať a kradnúť sa bude dalej, kým neprinesú nejaké rozumné systémové požiadavky, čo sa ale od Dávidka Zidana a víly Amálky očakávať nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kam to zaradiť poraďte ...
Smutné, že to nikto nevidí a koľko protestovali ľudia za Gorilu a nič, a teraz tiež...a nič a tí hore profitujú a profitujú.
každopádne... na Slovensko kvôli tomu nepôjdem, ak bude u nás (nepostrehla som zatiaľ), pridám sa
Ci len vsetky ostatne ovce v tvojom okoli kricia, ze sme ovce bez vlastneho nazoru, tak, ironicky, kricis i ty?
konečne chcem na Slovensku vidieť slušného človeka, hlboko sa pred ním pokloním....