noo.. bohužiaľ nevlastním výsadu kráľov a vždy meškám..a le ak mám 20 minút čas idem niekde kde sa dá sedieť, vonku tam počkám a pôjdem odtiaľ na miesto aby som tam bola načas
mne sa toto stať nemože .. ja len tak tak dobehujem furt
ale ak by náhodou tak ma asi šlak trafi .. ale už som si zvykla ked polhodinu meškaju busy a ani nepridu .. nwm asi z nervov by som si dala 2,3 cigy .. ale teraz ked nefajcim, tak fakt nem.. by som sa prechadzala tam a s5
Tak toto sa mne stať nemôže, ja vkuse meškám, aj keď som náhodou skôr, tak ostatní došli ešte skoršie Ale v prípade, že mám čakať, tak sa proste potúlam po okolí, alebo si zapálim a počkám, prípadne keď som v podniku, tak si objednám niečo na pitie, alebo jedenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale poväčšine meškám. Alebo príde na minútu presne.
ale ak by náhodou tak ma asi šlak trafi .. ale už som si zvykla ked polhodinu meškaju busy a ani nepridu .. nwm asi z nervov by som si dala 2,3 cigy .. ale teraz ked nefajcim, tak fakt nem.. by som sa prechadzala tam a s5
a, budem pre istotu meškať
b, aj tak tam prídem kus prv a budem čakať ako debil