Čaute
Môj priateľ je programátor a študuje FEI STU. Chce predať svoj comp Sony Vaio ktorý má len 2 roky je ako nový a je veľmi výkonný. Predáva ho kvôli tomu, že si chce kúpiť MAC, ktorý mu na jeho prácu bude viac vyhovovať.
nie ale je tam jednoduchší prechod medzi operačnými systémami, ktoré možeš naraz používať.
A tá info je tam preto lebo možno je tu nejaký začínajúci programátor, ktorému by sa to hodilo takže nekundi zbytočne ja chcem pomôcť len niekomu kto na to nemá peniaze
ale tak všoebecne, ntb by som už nevyberala, už nateraz stačili (aspon mne)
(potom má clovek "nazbierané aj 2-3 nb, a ani 1 poriadny, výkonný, ledva zvládajú svoju vlastnú réžiu (beh OS), nieto ešte uživatelské veci.. * *
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
"si chce kúpiť MAC" to aby mal swag?
A tá info je tam preto lebo možno je tu nejaký začínajúci programátor, ktorému by sa to hodilo takže nekundi zbytočne ja chcem pomôcť len niekomu kto na to nemá peniaze
(a nech je velký hoc aj jako celá skriňa, aj 2 8)
ale radšej si ešte počkám na nejaké technologie, na 10nm Cannonlake 8 - 16cores
abo ešte lepšie na
ale tak všoebecne, ntb by som už nevyberala, už nateraz stačili (aspon mne)
(potom má clovek "nazbierané aj 2-3 nb, a ani 1 poriadny, výkonný, ledva zvládajú svoju vlastnú réžiu (beh OS), nieto ešte uživatelské veci.. * *
i7, min 8gb RAM a SSD to je také najlepšie