peniaze si cením všetky, aj jedno a dvojcentovky ale zo zeme také centy moc nezdvíham, ktovie koľko baktérií je na tom, alebo to nechám tak, nech si to zdvihne niekto kto to viac potrebuje.
ja zdvihnem aj cent, minule som nejaky vykopal nohou zo zeme na zastavke ale uplne vazne, alebo som nasiel na ceste a 100-krat prejdeny, cely doskrabany, zevraj to nosi stastie, myslim, ze raz tu mal o tom niekto blog na birdze, ale v ochode si vascinou drobne z vydavku neberiem, podla nalady
a nie kvôli tomu, žeby som si nevážila peniaze, ale momentálne nie som na tom až tak zle a myslím si, že je isto veľa ľudí ktorým pomôže viac ako mne.
mám doma týchto 1,2 a 5-centoviek plné 2 krabičky, takže asi by tam skončila aj táto a nemala by som z nej úžitok ani ja a ani iný, lebo by len bola uložená v škatuli a na nič by som ju neminula.
Nemyslím si, že to niečo vypovie o tom ako si váži človek peniaze. Rovnako by som totiž mohol o človeku, ktorý ich zdvihne povedať, že je žgrloš, keď nenechá ani 5 cent na zemi ležať. Ide o uhol pohľadu, tak prosím neprezentovať ako všeobecnú pravdu...
no 5 centov asi nie, to by som si ani nevsimla pravdepodobne.. ale pred asi mesiacom ma jedna teta donutila zdvihnut 5 centov zo zeme so slovami, ze sa mi to zide.. tiez tu v amerike je taka povera, ze ak niekto zodvihne 5 centov zo zeme tak bude mat stastie no ja som to stastie teda nemala ale aspon som bola bohatsia!
ja som tak šla z celou triedou z učebne fyziky a som na zemi našla päť centovku. a ja taká: " Stojte!" zakričala som a všetci zastali a prekvapene na mňa kukali a ja že:" Našla som 5 centov!" a všetci taký rehot nakoniec som ich aj tak nezdvihla :
stalo sa mi, že som v obchode platila 39,67€ a chýbali mi dva centy, tak ma predavačka poslala do piče, keď že šlo o jednu vec, tak som sa na to vykašlala a išla som domov, tých 5centov by mi vtedy pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ehm ehm eeehm
mám doma týchto 1,2 a 5-centoviek plné 2 krabičky, takže asi by tam skončila aj táto a nemala by som z nej úžitok ani ja a ani iný, lebo by len bola uložená v škatuli a na nič by som ju neminula.