@staphylococcus a cibulacku s čím ješ? Lebo len taká sama o sebe nezasyti, či?
A nedáš fotku na Birdz? Ja môžem potom tu kačicu pre teba odfotiť, nech ťa už načisto porazí
Som sa tesila, ze si opat spravim kuracie prsia so spenatovou omackou, ale vlastne pojdem papat von a mam dost ineho jedla v chladnicke, tak musim najprv spapat to
@pubertslatinocelny ved opeceny chlabik na vrch a kopec syra mne to staci, casto obedujem len takuto sytejsiu polievku nejaku.
A dobre teda, deal! Ja odfotim cibulacku, ty kacicu Inak som ju jedla naposledy predvcerom, ale proste milujem kacice...
A ja budem dnes variť morčacie prsia, ktoré mám už od včera v cesnakovo-bylinkovej marináde a ešte na to dám mozzarellu zapiecť
Ale ideme najskôr na výletík, takže budeme jesť asi vonku, tak hento bude až na večeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Idem robit chia puding a na obed cibulacku
A nedáš fotku na Birdz? Ja môžem potom tu kačicu pre teba odfotiť, nech ťa už načisto porazí
mimo raňajok, polievku
A dobre teda, deal! Ja odfotim cibulacku, ty kacicu Inak som ju jedla naposledy predvcerom, ale proste milujem kacice...
Kura na arasidovom masle s ananásom a kokosovým mliekom (tým hustým )
Ryža Basmati
asi len nejake kuriatko (mame v mrazaku) a kopec zeleniny k tomu. nic specialne I guess
Ale ideme najskôr na výletík, takže budeme jesť asi vonku, tak hento bude až na večeru