a to som ju nikdy predtym nevidel, a pozdravila sa mi asi 3x.. prislo mi to strasne hlupe a strasne ma to rozculilo ze si akoby narokovala odpoved tym ze to sproste "ahoj" zopakovala dalsie razy ked som na prvykrat neotocil ani hlavu k nej.. keby som jej zastal, tak jej asi vynadam ze co si o sebe mysli...
@4lex nielenze by ma to nasralo, ono ma to nasralo aj v skutocnosti, ja som nato strasne alergicky ked sa mi len tak prihovori niekto koho nepoznam, hlavne baby ked su to... a cim krajsia tym som alergickejsi a vybusnejsi a neprijemnejsi potom, lebo sice mam svoj nezamenitelny styl ktory, uznavam, moze vyzerat dost zaujimavo, teda nieze moze, on vyzera zaujimavo, ale proste ja zenskym neverim, ked pekna holka len tak pride zamnou, ked vidim ze naokolo su... no dobre, niesu vatsie zjavy ako ja, ja som tam najvatsi exot, ale su tam chalani co proste idu podla dnesnej mody
sakra, som to nechtiac poslal rozpisane... proste neverim im pokial pridu za mnou, to musia mat podla mna vzdy nieco za lubom, a tym padom som podozrievavy hned, som hadavy, vybusny a neprijemny, a pokial som zatial s nimi problem nemal (co nemal, kedze ich nepoznam) nemam dovod byt k nim taky, takze ich radsej ignorujem...
to si tu vsetci robite srandu z toho?? to tu to fakt nikto nechape ako seriozny problem a ocakavanie rady, ze ma neskutocne sere a vytaca k nepricetnosti ze ma len tak oslovuju nezname pokrytecke zenske??? smutne na tomto birdzi, smutne...
@fragile. berserk je slabe slovo.... neznasam ked je na mna niekto mily len tak, mam potom pocit ze nieco na mna chysta a bude chciet nieco zato potom...
vies kolko trva kym si taky vybuch vyrobim? nosim to pretoze sa mi to paci, paci sa mi static X a davam svetu najavo ze som fanusikom takej hudby, a nie preto aby okolo mna lietali pochybne nevyspele pokrytecke nastrocne deti
väčšinou si nevšímam ľudí naookolo čiže ani netuším či sa mi dakto zdraví v pohode prehliadnem aj dobrého kamaráta/kamarátku alebo dakoho z rodiny (nerobím to naschval)
keď si aj náhodou všimnem že sa mi nejká neznáma pozdarví, tak nahodím výraz WTF? a viac krát to už neskúša
btw, keď mám slúchadka tak sa nemusím tváriť že nepočujem lebo naozaj nepočujem, čo je celkom logické nie ?
@hereiam co ja som za cloveka? taky, akeho zo mna okolnosti spravili.. nik o mna nezakopne, len pokial nieco chce... tak co asi mam ocakavat?? a momentalne mam zapocty, skusky, semestralky, okrem toho riesim dalsie dolezite veci v ramci podnikania, cize nemam cas na hluposti, a uz vobec nie byt zbytocne mily na niekoho koho vobec nepoznam a ani nemam zaujem poznat...
@aversio ale byť k ľuďom milý nie je hlúposť, robí to človeka šťastným a s radosťou ide všetko ľahšie....no ak sa ty správaš k iným takto odmerane, potom sa nečuduj, že o teba nezakopnú
@hereiam ale keby o mna nezakopli tak som uplne spokojny, problem je ze je to presne naopak.. ja nemam cas ani chut riesit nejake kokotiny, s babami chodit von a na rande a podobne picoviny, mam skolu, popri tom podnikam a vztahy a podobne hluposti su mi uplne ukradnute
@46 hlavne ze mas cas a chut zakladat taketo fora prosim bud fake a neviem ako si vydedukoval, ze clovek je pokrytecky z toho, ze ti pozdravi si strasne vztahovacny, ukludni sa, ja som raz napriklad omylom pozdravila prakticky neznamej babe, pretoze v prvej chvili sa mi zdalo, ze je to niekto iny, odzravila mi a hotovo, zivot ide dalej, no big deal, teraz tiez o tom asi mala zalozit forum ze nejaka lezba ju chce znasilnit a osklbat o peniaze pretoze ju pozdravilo dievca?
@lenuli prepac, ale niesom fake.. a viem ze je pokrytecka a povrchna, pretoze ked mam len siltovku, alebo satku, ze nemam vlasy jak sonic the hedgehog, tak si ma nevsimne uplne ze nikto, ale akonahle mam haro jako Static X, tak sa zrazu kazda druha otoci...
ty vole, až teraz som si uvedomila, do akej veľkej miery individuality naša spoločnosť prišla. to je fakt taký problém, že ťa niekto neznámy pozdraví? tak čo, maj z toho radosť, buď rád, že sa niekomu možno páči, aký máš štýl, možno ten človek tiež uznáva statica x, či kto to je. prečo z toho robíš vedu? nemusíš ju nikam volať, nemusíš sa s ňou rozprávať, stačí jej odzdraviť a ísť ďalej. stačí proste byť všeobecne medzi sebou v pohode aj k neznámym ľuďom. to ti tak veľmi ublíži? to ti tak veľmi záleží na tom, čo TY robíš, čo TEBA zaťažuje a ako veľa toho máš?
do piče, sám si si to tak vybral a čo ty vieš, koľko toho majú iní ľudia. a tí iní ľudia sú možno ešte aj schopní sa na niekoho na ulici usmiať a snažiť sa mu skrášliť deň a nie tu poldňa na internete fňukať nad tým, ako sú všetci pokryteckí kokoti, ktorí tým, že ťa pozdravili, ťa chcú len využívať.
@aversio@52 jejda neda mi...jediny kto je v sirokom dalekom okoli povrchny a pokrytecky si ty, ked si schopny povedat o cloveku ze je hlupy len na zakladne jedneho pozdravu ...si pripad pre nejaku odbornu ambulanciu, cisty sociopat
@aversio aha, zabudla som ťa označiť a tak veľmi som ti chcela dať najavo, ako si myslím, že si hlúpy pokrytecký individualista zahľadený sám do seba. @55
@lenuli ze sociopat dakujem, taky pekny kompliment mi davno nikto nedal.. vidis, to si viem ocenit.. a nie hlupy usmev neznamemu.. uz nieco o mne vies a podla toho sa spravas.. tak to ma byt.. a nie len tak sa usmiat na niekoho neznameho a povedat ahoj.. ja som sa jej odzdravil so zdvihnutym prostrednikom a siel som si svoje
@aversio A to, že ťa niekto pozdraví ťa neuveriteľne zaťažuje??? Obyčajný pozdrav/oslovenie neznamená časovo a psychicky náročný záväzok na celý život. Vôbec nerozumiem, čo riešiš.
@grietusha ano som pokrytecky individualista, lebo ked som chcel ludom dobre, vsetci to len zneuzivali.. tak jebem teraz z vysoka na nich.. a stojim si len za ludmi, ktory stoja za mnou
@aversio som rada, ze aspon ten kompliment ta teda potesil, asi jedna z mala svetlych stranok v tvojom zivote vsakze
dievca malo dobry den tak sa usmievalo, pripadne ta pozdravilo, co z toho robis dramu, ja po uspesnej skuske som schopna celu cestu v autobuse sa usmievat jak blbecek ked som happy ze som to dala, treba sa vediet tesit z malickosti a nie robit z malickosti dramy svetoveho formatu...ale sak ty raz zistis, ked budes v 50tke opusteny workoholik...
@aversio tak to sa úprimne divím tomu, že niekto za tebou stojí. /okrem toho pozdraviť niekoho neznamená, že za neho strčíš ruku do ohňa./
v tom, ako sa správaš k ľuďom, si musíš vedieť nájsť zlatú strednú cestu. nielen sa naučiť povedať nie, ale neodnaučiť sa povedať áno, aj keď z toho nič nemáš. ty si sa očividne odjebal z extrému do extrému (a možno ani nie a len sa anonymne vyrevúvaš zo svojej vlastnej dobráckosti, ktorá ktovie v čom spočívala)
mohol by si skúsiť nejaký workshop alebo niečo, kde bude viac ľudí. neznámych. nech sa naučíš potlačiť vlastné ego v prospech výsledku práce skupiny.
ak ani to nepomôže a stále z teba bude individualistický asociál, odporúčam konzultovať s psychológom, pretože pôsobíš dosť patologicky. pokiaľ ťa vytáča bežná milota, tak áno, je to fakt problém. ktorý však netreba riešiť tak, že vyfakuješ niekoho, kto je milý, ale tak, že pochopíš, že problém je v tebe, pretože to fakt nie je v poriadku.
ja sa tesim z malickosti.. v pondelok som si vyskusal legendarnu Hondu S2000, jednam s konatelom bmw ohladom jazdy v novej novej m6... a v 50tke nebudem opusteny workoholik, lebo budem mat garaz jak Jay Leno, a budu mi setky zeny sveta ukradnute
@aversio Podla mna nie si sociopat, len este stale trochu prechadzas pubertou ^^ Sustredenie sa na vsetko negativne a na to, ze tebe nikto nerozumie x) Jasne, ze nikto nebude podobne problemy, ktore si sam vytvaras v hlave, brat vazne
@lenuli zabudol som ta otagovat... sry, @67 patri tebe..
@grietusha ale ja nemam zaujem nieco momentalne menit na sebe,.. ano, idem z extremu do extremu.. ano posobim patologicky.. ano, som individualisticky asocial.. nie, nemam zaujem o ziadne workshopy, v skupine pracovat viem,, pokial je zaujem skupiny aj mojim zaujmom.. preto si ja vyberam ludi, s ktorymi jednam.. ked ma zaujem so mnou niekto jednat kto ma nezaujima, ma smolu, ja viem ze z globalneho hladiska je problem vo mne, ale momentalny stav mi vyhovuje.. az na momenty ako tento, ked sa mi niekto snazi narusit moju zonu..
@aversio neviem prečo je podľa teba hlúpa, ale dobre, poviem si že toto nevidím... a ten dôvod? možno sa jej páčiš, malo by ti to lichotiť, teda myslím si že iným by to lichotilo
@aversio lenže ty asi každú jednu babu hádžeš do jedného vreca ako to tu čítam.. :/
Napríklad premňa by síce bol problém pozdraviť neznámeho chalana na ulici, ale nie každá, ktorej to nerobí problém musí mať na to dovod alebo mať "niečo zalubom". Napríklad moja kamarátka pozdraví chalana keď je pekný usmeje sa a ide ďalej.. nič viac..
@aversio no osobný problém nie,.. ale je to zvláštne.. ale okej, ja sa tu s tebou nemienim hádať ako niektorí... Ale povec, čo ti nejaká baba urobila, keď si takýto agresívny a celkovo negatívny proti babám?.. alebo vieš čo? neodpovedaj.. ale možno sa za tým skrýva niečo iné.. ale vlastne je to jedno
a áno Ďakujem za radu.. ale aj bez nej by som nikoho takého (vlastne celkom nikoho) nikdy nepozdravila..
šak ti píšem že neodpovedaj.. pravda, nič ma dotoho ..tvoja vec...
ale musím povedať na okraj celej tejto témy, že keby na svete máme všetkých ako si ty, ochvíľu by sme vymreli pretože by sa nerodili deti..
ale dobre.. to je jedno.. vyššie si písal, že keď si nespravíš tie vlasy dohora nikto si ťa nevšimne, je pochopiteľné, že keď človek "vytŕča" z davu má viac pozornosti.. ale dobre nebudem sa v tom vŕtať
@saskia988 lenze ja tiez nelietam za babami co maju vystrih ku kolenam, tygrovane leginy a 30 metrove stekle... tak preco sa ony musia o mna nezaujimaju.. rovnako ako som do ineho fora pisal, ze moze na mna hocjaka baba robit hocjake oci a do postele ma proste nedostane nech sa aj posklada...
@aversio nech sa aj posklada no veď dobre.. asi s tým máš skúsenosť , keď súdiš že každá ktorá na teba zareaguje ťa chce dostať do postele.. nie všetky sme štetky
@aversio môžeš mi vysvetliť PREĆO si na základe jedného POZDRAVU myslíš, že ťa chce do postele, bezhranične ju priťahuješ a chce s tebou vzťah? normálne ťa pozdravila. možno si ťa s niekým pomýlila. možno si ju nepamätáš ty. možno jej proste iba prišlo fajn, aký máš štýl a povedala si, že ťa pozdraví, lebo je spontánna a nič iné ako ťa pozdraviť, ani nechcela.
NAČO musíš riešiť to, že ťa ľudia zneužívajú, že za tebou baby behajú, chcú ťa do postele a ty na vzťah nemáš čas a ženy ťa nezaujímajú? skús sa proste odprostiť od svojej skvelej úžasnosti, ktorá ženské dostáva do kolien (dokonca tak, že ťa pozdraví na ulici a dáva ti tým najavo, ako veľmi ťa chce do postele, oh god), a proste sa POVZNES. budeš mať jednoduchší svet, keď nebudeš veci analyzovať a vyvodzovať z nich irelevantné závery.
@grietusha pozdravila ma trikrat.. ahoj.. ahoj.. AHOJ!!... takze si ma s nikym nepomylila.. a nemozem ti vysvetlit preco si to myslim, proste mam taky pocit ze ma kazdy len chce zneuzit, lebo to tak bolo doteraz.. a mozno si ju nepametam.. ale ona si ma zapameta... a naco to musim riesit? lebo taky proste som, ze riesim kokotiny a zijem mimo realny svet.. taky proste som.. zvykni si
@aversio nepotrebujem si na to zvykať, neprichádzam s tebou do kontaktu. len ma to maximálne fascinuje, ako niekto môže byť tak zahrabaný vo svojom vlastnom "utrpení" a užíva si svoje melanchólie, pretože nakopať sa do vlastného zadku a niečo robiť s tým, aby sa človek v hlave necítil tak mizerne, je dosť náročné, že?
@aversio nuž, až sa prestaneš pozerať furt na seba, chudáčika nepochopeného, a začneš si všímať ľudí /tí, ktorí nevedia, čím si si prešiel. a ty ani nevieš, čím si prešli oni/, tak na to prídeš aj sám.
@aversio bože ty si zjedol všetku dôležitosť sveta fakt.. musíš byť taaak strašne dokonalý že všetci od teba len niečo chcú.. áno všetci su pokrytci, všetci, a dokonca ťa aj sledujú!
Minule mi v obchode vypadlo jabko z ruky ked som platila, jeden chalan ho zdvihol a vratil mi ho, .. zacinam chytat depresiu z toho ze som sa podakovala miesto toho aby som mu dala dazdnikom po chrbte, alebo lavy hak do xichtu... Co si to dovolil?!?! ...
ja som chytaval depresie z dievcat, a dost casto.(povedal by som skor uzskosti), Zlomene srdce sa tazsie lieci, aj ked som stratil hodne sebavedomia. Casto sa im vyhybam,nedavam sa s bar kym do reci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
odzdravim sa a v podstate mna dost ludi pozna takze sa zdravim skoro vzdy s niekym
a u nas mame pekne baby.. obcas sa aj ja pozdravim
a potom to preafektovane "nevies sa pozdravit?!"
Nechcem vidiet ten vybuch zurivosti, keby si napr. tesne nestihal autobus a nejake dievca by ti podrzalo dvere - to by si uz bol asi berskerk, nie?
keď si aj náhodou všimnem že sa mi nejká neznáma pozdarví, tak nahodím výraz WTF? a viac krát to už neskúša
btw, keď mám slúchadka tak sa nemusím tváriť že nepočujem lebo naozaj nepočujem, čo je celkom logické nie ?
a ja ich nikdy neodzdravím,ale je to zlaté.
ako tak pozerám na tvoje správanie, mal by si byť šťastný že ťa nejaká koza vôbec pozdraví.
do piče, sám si si to tak vybral a čo ty vieš, koľko toho majú iní ľudia. a tí iní ľudia sú možno ešte aj schopní sa na niekoho na ulici usmiať a snažiť sa mu skrášliť deň a nie tu poldňa na internete fňukať nad tým, ako sú všetci pokryteckí kokoti, ktorí tým, že ťa pozdravili, ťa chcú len využívať.
do piče aj s takýmto postojom.
potom to ignoruj nie, keď ťa to tak serie. Ale ty o tom založíš fórum.
dievca malo dobry den tak sa usmievalo, pripadne ta pozdravilo, co z toho robis dramu, ja po uspesnej skuske som schopna celu cestu v autobuse sa usmievat jak blbecek ked som happy ze som to dala, treba sa vediet tesit z malickosti a nie robit z malickosti dramy svetoveho formatu...ale sak ty raz zistis, ked budes v 50tke opusteny workoholik...
v tom, ako sa správaš k ľuďom, si musíš vedieť nájsť zlatú strednú cestu. nielen sa naučiť povedať nie, ale neodnaučiť sa povedať áno, aj keď z toho nič nemáš. ty si sa očividne odjebal z extrému do extrému (a možno ani nie a len sa anonymne vyrevúvaš zo svojej vlastnej dobráckosti, ktorá ktovie v čom spočívala)
mohol by si skúsiť nejaký workshop alebo niečo, kde bude viac ľudí. neznámych. nech sa naučíš potlačiť vlastné ego v prospech výsledku práce skupiny.
ak ani to nepomôže a stále z teba bude individualistický asociál, odporúčam konzultovať s psychológom, pretože pôsobíš dosť patologicky. pokiaľ ťa vytáča bežná milota, tak áno, je to fakt problém. ktorý však netreba riešiť tak, že vyfakuješ niekoho, kto je milý, ale tak, že pochopíš, že problém je v tebe, pretože to fakt nie je v poriadku.
@grietusha ale ja nemam zaujem nieco momentalne menit na sebe,.. ano, idem z extremu do extremu.. ano posobim patologicky.. ano, som individualisticky asocial.. nie, nemam zaujem o ziadne workshopy, v skupine pracovat viem,, pokial je zaujem skupiny aj mojim zaujmom.. preto si ja vyberam ludi, s ktorymi jednam.. ked ma zaujem so mnou niekto jednat kto ma nezaujima, ma smolu, ja viem ze z globalneho hladiska je problem vo mne, ale momentalny stav mi vyhovuje.. az na momenty ako tento, ked sa mi niekto snazi narusit moju zonu..
teda, nechápem prečo sa rozčuľuješ, to som tým chcela povedať. keď ti to môže byť (a podľa tvojich slov aj je) jedno
Napríklad premňa by síce bol problém pozdraviť neznámeho chalana na ulici, ale nie každá, ktorej to nerobí problém musí mať na to dovod alebo mať "niečo zalubom". Napríklad moja kamarátka pozdraví chalana keď je pekný usmeje sa a ide ďalej.. nič viac..
a áno Ďakujem za radu.. ale aj bez nej by som nikoho takého (vlastne celkom nikoho) nikdy nepozdravila..
šak ti píšem že neodpovedaj.. pravda, nič ma dotoho ..tvoja vec...
ale musím povedať na okraj celej tejto témy, že keby na svete máme všetkých ako si ty, ochvíľu by sme vymreli pretože by sa nerodili deti..
ale dobre.. to je jedno.. vyššie si písal, že keď si nespravíš tie vlasy dohora nikto si ťa nevšimne, je pochopiteľné, že keď človek "vytŕča" z davu má viac pozornosti.. ale dobre nebudem sa v tom vŕtať
NAČO musíš riešiť to, že ťa ľudia zneužívajú, že za tebou baby behajú, chcú ťa do postele a ty na vzťah nemáš čas a ženy ťa nezaujímajú? skús sa proste odprostiť od svojej skvelej úžasnosti, ktorá ženské dostáva do kolien (dokonca tak, že ťa pozdraví na ulici a dáva ti tým najavo, ako veľmi ťa chce do postele, oh god), a proste sa POVZNES. budeš mať jednoduchší svet, keď nebudeš veci analyzovať a vyvodzovať z nich irelevantné závery.
ale ak bola sama a pozdravila sa tak nechápem =D väčšina by sa asi potešila podla mňa
ja by som sa odzdravil aspoň, možno opýtal či sa poznáme alebo čo =D
Z neznamych dovod sa im radsej vyhybam,iste obavy mam.
Mozu mi posielat ,na pokeci stretka, ja to aj tak budem ignorovat.
/je mozne to bolo z liekov.