@kaisik videla som tú ponuku aj ja... prišiel mi od nich mail, celé to bolo také záhadne, nevieš kto sú, kde sídlia, proste nič, žiadne informácie... a práca kde od teba pýtajú peniaze je čistý podraz, na ktorom oni sami zarábajú a oblbujú ľudí nech im posielajú... to ty máš dostávať peniaze a nie ich živiť
Na ministerstve obrany do kuchyne pôjdem ...Poznám sa tam dobre s každým jedným kuchárom, upratovačkou, účtovníčkou a čo ja viem s kým ..takže to bude fajná brigádka .. Žiadne neznáme tváre čo je plus ...
ja mam už od maja minuleho roku brigadu v kauflande za pokladnou, ale niekedy mi to dobre pije nervy.. napr dnes som prišla totalne vytočena, ale hlavne že platia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a máte niekto skúsenosť s prácou na doma ? myslím tým lepenie nejakých obálok, alebo posielanie nejakých materiálov ?....
ale fakt ako vravíte, treba niečo, len je to akosi ťažké nájsť....a s tou prácou cez net, kde pýtajú najskôr peniaze tak to je asi nejaká somarina...
jój, ale závidím tým, čo majú niečo...niekto by aj robil a nedá sa
takže klasická nuda dní,keď nikto neni doma
bohužiaľ cez leto je podľa mňa dosť ťažké zohnať brigádu..ja vždy nájdem brigády cez šk.rok ako cez leto. a potom si ju treba len udržať