Máte niekedy pocit že vás všetci ignorujú ? Zdá sa mi ,že sa mi ľudia vyhýbajú a mám s tým problém už roky že niekoho niekam volám ale ten daný človek furt niečo má ... a to sa mi stáva skoro u každého ja som dievča ktoré sa chce zabávať a tak ale nie je s kym
Väčšinou Ked Ten človek je
Nudný
Príliš sa sťažuje
Pchá do zadku
Je neúprimný
Je všeobecne negativisticky
Nie že mám výhovorky , proste keď s niekym nechcem ísť nikam ,nemávam výhovorky....
Jednoducho nejdem, to sa radšej zašijem doma a budem cely čas birzovat
Ja osobne ignorujem väčšinu ľudí, pretože na nich v živote nemám priestor. Som na náročnej škole, veľa cestujem, mám záujmy, rodinu, povinnosti... s priateľmi chodím von len s tými najbližšími, úplne mi 8-10 ľudí v živote stačí a proste nemôžem si nejak len tak brať do života nových kamarátov... narušilo by to balanc lebo musím mať čas na tých terajších proste
ludia len travia viac casu na fb, instagrame a podobne .. alebo nehladaj vyhovorky ... alebo skus nejake volnocasove veci kde spoznas novych ludi, vesmirni lide a podobne
@atom12 musíš sa zmeniť od základov, ako tu už bolo popísané, skús sa správať aj ty nejako takto k takým ľuďom, proste nevšímaj si, ži si pre seba a pre ľudí, ktorých zaujímaš, prihlás sa na nejaké krúžky alebo nejaké zoznamky, dnes ich je kopa a uvidíš, že budeš spokojná časom ak sa odfiltruješ od takých ľudí, ktorých nezaujímaš... ubližuješ a ničíš sa iba ty sama, im to je jedno.... ja som bol tiež kedysi za mlada ešte taký, že ma to sralo, že ma niektorí moji v úvodzovkách kamaráti alebo ženy ignorovali a spravil som hrubú čiaru za všetkým, vyhodil som ich zo života, že už sa im ani neviem pozdraviť na ulici a odvtedy žijem vyrovnaný a spokojný život
@obsession si popísala môjho spolužiaka na strednej ako náhle skončila stredná, tak som si ho vymazal z FB a nazdar pokúšal sa mi dopísať, ale už iba IGNORE z mojej strany .D neznášam takých ľudí
Mna dost ignoruje jedna osoba s ktorou som sa predtym uplne bavil a je to asi preto ze sa nam zmenili nazory a postoj k mnohym veciam. A ja neignorujem preto, ze by som si nieco myslel, proste mi to pride len neprijemne.
@atom12 to máš možno taky problém ale ľudia to neriešia, proste sú zaneprázdnení čímsí. možno treba zvážiť pracovnú vyťaženosť. Niekto tajne kuje pikle (v dobrom slova zmysle) aby niečo mal v budúcnosti proste buduje si v tichosti svoju kariéru. Napríklad ja som na diskotéke nebol nikdy. Nikdy ani (možno) nepôjdem, hoci som si vedomý, že je to celkom isto dobrý reset po tvrdom a náročnom týždni. Ale proste to nechcem. minule som bol píliť drevo a ukladať a pre mňa to bolo veľmi dobré odreagovanie.
Tiež som mala kedysi podobný problém. Nikdy som nemala takú najlepšiu kamošku s ktorou by som si mohla všade chodiť, lakovali by sme si nechty. Vždy som nejak snívala, že budem mať takých super kamošov s ktorými budem tráviť veľa času. Až teraz keď som staršia som si uvedomila, že to bola hlúposť. Ono nemá zmysel sa snažiť nejak dostať ľuďom do priazne. Buď si s niekým sadneš alebo nie. Ja odkedy som si našla priateľa, tak mám pocit, že nikoho viac k šťastiu nepotrebujem. Kašľať na falošné kamarátky. Stačí mi pár úprimných, ktoré keď chcú, tak si nájdu na mňa čas a keď nie tak nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nudný
Príliš sa sťažuje
Pchá do zadku
Je neúprimný
Je všeobecne negativisticky
Nie že mám výhovorky , proste keď s niekym nechcem ísť nikam ,nemávam výhovorky....
Jednoducho nejdem, to sa radšej zašijem doma a budem cely čas birzovat