Potrebujem poradit alebo skor ani nie poradit ale chcem vas nazor na vec. Zacal som chodit za jednym dievcatom a vyzeralo to tak ze to bude vsetko v pohode no pokazilo sa to. Na chvilu sme prerusili kontakt a po nie velmi dlhom case som sa jej ozval ze ak
To mi pripomína mňa Ja som fakt nechcela byť nikdy hnusná, ale toto isté som robila jednému chalanovi. Dala som si ho offline a raz za čas som si ho potom zapla a tvárila sa, že nič Fakt bol neskutočne otravný, skôr by som ocenila keby mi nepísal a ja by som sa mu potom sama ozvala. Pretože keď ťa niekto bombarduje správami nie je to nič príjemné Takže to dievča to cíti možno tak ako ja, alebo neviem čo v tom potom je. A moc to nevyzerá v tvoj prospech :/ Skús jej nepísať, aj keď bude online. Ak nenapíše tak po dvoch mesiacoch jej potom napíš ty alebo už neviem. Inak, good luck
asi ťa má offline, len niekedy sa hodí online, aby to nevyzeralo podozrivo ale no myslím, že sa bojí s tebou mať častejší kontakt keď s tebou chce byť maximálne kamarátka...
tak ked nema na to aby ti do oci povedala ze nic viac nebude, tak nema ani na to aby ta odbila ked jej napises ked ju zastihnes online. takze sa nediv ze je vtedy na teba mila a neposle ta do riti
zabudni, tak to je odpoved ktorej som sa obaval . Ale ved ja som zmiereny aj s moznostou ze nic nebude proste kamaratstvo. Len mi tu ide o tom zeby sme neboli na tom tak ze ked sa nahodou na ulici stretneme tak hlavy dole a akoze sa nevidime ale aby sme boli kamarati ktory si obcas niekam vyjdu ked uz nic ine. A @5 nemyslim si zeby som bol ku nej az nejaky otravny. Praveze ani nie nie je to vobec tak ze hned ked ju vidim online tak jej vypisujem. Pisem jej nromalne ako vsetkym ostatnym.
na FB toho veľmi nespravíš , tam si ťa môže dať offline, vymazať, bloknúť....ak vieš kde má školu, kde zvykne chodiť, tak ju počkaj a chod sa jej spýtať osobne...chyť ju za ruku a spýtaj sa jej prečo to robí...vtedy sa už offline nedá radšej to skús než sa máš trápiť bro
@ladyni Vies ono to neje celkom tak. Ja ked som s nou pisal ja som to proste citil ze ju neotravujem. Pisanie bolo presne take ako v casoch ked este bolo vsetko v pohode a tak. A k tomu hovori este aj fakt ze po fakt dlhej konverzacii na FB to nebola ona ktora ju chcela ukoncit ale ja kedze som uz musel ist a bolo vidno ze este by si aj popisala.
ze ti odpisuje, neznamena, ze ta chce. toto by si chalani mohli uvedomit. ludia, co maju aspon trochu vstiepene zasady slusnosti, jednoducho odpisu, aj ked s nechutou. a sice odpisuju normalne, aby druhu stranu ne-u-ra-zi-li, lebo v principe nespravili nic zle, ale to neznamena, ze su z toho dvakrat nadseni.
ale ked sa pre teba zamerne offlinuje, tak evidentne o ten kontakt zaujem NEMA. bodka.
@modrookychlapcek Sice je pravda ze ju stretnut niekde je pre mna v podstate nerealne ako som uz spominal je nutne sa dopredu dohodnut ale mas pravdu stretnutie je neyvhnutne a tam si to prebrat .
mimochodom stoji asi za zmienku ze na chvilu som aj dal trocha vaznejsiu temu ked som sa jej spytal ze kedy pojdeme a ona na to ze uvidi tak vtedy som sa jej aj spytal ci sa mi chce vyhnut alebo co a ona ze nie ze ona urcite vonku ist chce len nevie kedy este. Tu tiez neviem co si mam mysliet.
@davo250 tak potom už neviem kde je problém ale vyser sa na ňu nájdi takú, ktorá si ťa nebude dávať offline a písať si s tebou raz za čas jej nebude stačiť
a mozno mate pravdu ze najlepsie by bolo najst si inu ale mne to proste neda ja chcem aby bolo medzi nami vsetko vyjasnene a aj ked nebude nic medzi nami tak aby sme si vedeli pozdravit aspon a prehodit par viet.
@22 k čomu by bolo to? veď medzi sebou ani nič nemáte tak, čo si chcete vyjasňovať :o) ahoj môžeš jej povedať kedykoľvek a som istý, že ti povie tiež ahoj
@davo250 Tak choď za ňou (to tu už bolo spomenuté) a povedz jej, čo od nej chceš, čo chceš aby medzi vami bolo. Alebo sa jej najprv spýtaj či má vôbec zmysel aby si sa snažil a podľa odpovede usúď či jej povieš to čo som písala prvé. Ale fakt, choď za ňou, nevypisuj jej. Tam ťa môže veľmi ľahko oklamať, ale do očí ti klamať nebude, alebo to aspoň zistíš.
@24 nemyslel som to tak ale proste po tom co bolo medzi nami a tom peknom obdobi co bolo ked sme sa stretavali tak nerad by som s nou skoncil takto. Proste normalne sa porozpravat ci proti mne nieco ma alebo co a tak.
Ona proste s tebou nechce nič mať. Ja fakt nechápem takýchto otravných chalanov. A hlavne nesprav to čo radila v @13 .. tým by si si to u baby ešte viac pohnojil. Radšej na ňu kašli báb je kopec nájdeš inú
@modrookychlapcek ale toto je už aké creepy, vyhliadnuť si ju pred školou a chytiť za ruku že čo je moja milá, vysvetli mi ako je to medzi nami to už v momente keď to spraví si to ešte tak zhorší, že aj keby dovtedy bola nádej tak týmto hasne
Proste sa zmier s tým, že vaše posledné stretnutie alebo kontakt už dávno bol a nevypisuj jej, nesnaž sa o ňu, keď to ide ako z chlpatej deky z nej. Keď to nejde, tak to nejde a nepojde.
@sapphirizing (trošku mi trvalo kým som napísal tvoj nick správne) ....ale on to pochopil...chcel som poukázať nato, že na FB to nespraví ak sa mu vyhýba ...
bol som na tom dost podobne...sam som jej navrhol, ze budeme kamarati..ona na to, ze ok, lebo nevidi to na nic viac ako kamaratstvo, ale je pravda, ze je to dost vlazne kamaratstvo.....spociatku tiez klopila dole hlavu, ale na ahoj odpovedala ahoj ...postupne sme sa aj sem-tam porozpravali, ale bolo vidiet, ze nechce este nejake dlhe rozhovory...poviem ti tak, ze ak si ju velmi nenasral, tak to chce len cas...a neurob hlupost, ze hned chces byt s nou super-duper kamarat ...postupne, pomalicky ..najlepsie bude, ak sa dohodnete, ze urobite hrubu ciaru a zacnete odznova...mne to zatial vychadza, ale viac ako 2-minutovy rozhovor to nie je, ale aspon sa sem-tam zasmeje, a nevyzera znechutene, i ked spociatku to take bolo....
@maximax Tak ja som ju praveze nenasral vobec. V podstate ked sa to tak vezme tak toho co sa vyhyba by som vlastne mal robit ja kedze aj ako ona sama priznala ze je to jej vina ze nam to nevyslo.
mimochodom este jednu vec dodam. To offlinovanie z jej strany zacalo po tom, co som jej navrhol to aby sme niekam isli a nie po tom co som si s nou zacal opät pisat ( to navrhnutie prislo asi tyzden po tom co sme zase zacali pisat). Cize tu mozem asi s urcitostou povedat ze nedava si ma offline kvoli tomu zeby som ju otravoval ale skor kvoli tomu ze sa mozno boji stretnut.
Byť s babou kamarat je pocuvat aky ma nový lak na nechty, ktorý chlalan sa jej ľubí, ci si pozeral serial OC California ale nie...ja nemam ziadnu kamosku a ak som aj niekedy mal to bola kamoska, ktorá má chcela zbaliť... inak presne sa tam vidím aj ja keď, som mal 16 Baba, ktorá Ťa chce tak s Tebou pojde von aj o polnoci keď jej zavoláš, a tá čo Ti povie, že potom...ono možno to aj raz bude, lebo sa bude nudiť...víš
Kámo tiež by ma to zaujímalo tiež prišla do môjho života baba ktorá mi každé ráno sama od seba písať spoznali sme sa na futbale boli tam 3 o samote no prišlo k party u jej kamarátky po týždni a tá jej kamarátka mi začala hovoriť ako sa jej pozdávam a začala ma na trtkačku volať čo som odmietol pretože je škaredá poznal som ju týždeň a ešte ako sa neskôr ukázalo hlupučká. Tá čo sa mne páčila odbehla domov čo býva kúsok od nej o tomto všetkom vedela a začala ma ignorovať hned po tom postavila sa na stranu svojej kamošky a poznala ma potom už len ked chcela ísť na futbal a ešte na hokej sme chodili lebo jej kamoška nešla. Napísala mi neskor že má frajera ktorý bol vymyslený a nebola to pravda no nevidel som ju rok odvtedy spravil som dobre ked som ju vymazal zo života a už na ňu nemyslím alebo ak bude príležitosť mám skúsiť si to ešte vydiskutovať ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ked sa pre teba zamerne offlinuje, tak evidentne o ten kontakt zaujem NEMA. bodka.
prepáč, zmier sa s tým
Proste sa zmier s tým, že vaše posledné stretnutie alebo kontakt už dávno bol a nevypisuj jej, nesnaž sa o ňu, keď to ide ako z chlpatej deky z nej. Keď to nejde, tak to nejde a nepojde.
ale k veci, najdi si inu