No, neviem ako vo Windowse, ale ked ti aspon to ide, tak cez iTunes by sa to malo dat nastavit.
Oznacis si ktorym pesnickam chces priradit album, otvoris si take okienko ktore je vlavo dole, otvara sa sipkou vedla repieat play, a tam dropnes obal.
Napriklad, ja obal nemusim hladat, mne ho stale najde samo
otvor si i tunes, potom choď na "File" tam na "add file to library", načítaj skladbu zo súboru kde ju máš uloženú. tá by sa ti mala objaviť na ploche i tunes. klikni na ňu a daj "play", potom stač "view" tam "cover flow view". dole vľavo sa to otvorí okno, kde môžeš presunúť hociktorý obrázok čo máš v kompe, alebo stiahnutý obal cd, ktorý ľahko na nete vyhladáš a uložíš si ho. nezabudni skladba musí pri presúvaní obrázka do okna hrať!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ved aj media player zobrazuje obal albumu ked si vypnes vizualizacie albo ked ten obal pesnicka neobsahuje tak ti iba zobrazi notu.
A teraz pouzivam iTunes a tam je perfektne zobrazenie ale mam velmy malo mp3 s obalom a zvysok je zorazeny iba notami.
Preto som to chcel vediet.
To je jeden moj priecinok s mp3.
Tie ikony v priecinku su mp3 a maju vzhlad originalneho CD obalu.
Ked som mal XP,tak to neslo,ale teraz mam Vistu a ta to tak zobrazuje.
No tak,nenajde sa ziaden odbornik???????
Velmy si chcem porobit obaly.
Oznacis si ktorym pesnickam chces priradit album, otvoris si take okienko ktore je vlavo dole, otvara sa sipkou vedla repieat play, a tam dropnes obal.
Napriklad, ja obal nemusim hladat, mne ho stale najde samo