Určite už ste o tom niečom počuli... Moja otázka je , že prečo to vlastne tak každého zaujíma, nejaká symboly illuminatov, v TV, v hudbe....všade, alebo konšpiračné teórie....keď sa to už nedá vrátiť späť. ( mám namysli katastrofy kde zomru ludia ) alebo
neviem ako dobre si o tom informovaný, ale tak skús čítať nezávislé média a sám si spravíš obraz.. podľa mňa je to pravda, dosť vecí dáva zmysel podľa toho, čo sa o tom píše
@onetime NWO-1.nie je to konspiracna teoria ale pravda... 2.NWO je new world order teda nova svetova vlada co znamena ze cely svet by bol jeden..jedna mena,tie iste zakony atd..ako jeden obrovsky stat...o nastolenie NWO zodpoveda bilderberg group (to su najmocnejsi ludia sveta ako obama,kralovna,rokefelerovci atd)...iste kroky je vidno ak ma clovek otvorene oci...anglictina sa uci na kazdej skole??preco???chystanie na jeden svewtovy jazyk???staty europy sa davaju dokopy..EU...to sa deje...aby si pochopil a dal si veci dokopy treba si vsetko zlozit ako skladacku..takyto plan nebude len tak lahko odhlaitelny no ked si das dokopy skladacku dostanes realitu.. odporucam toto pozriet..ak nebudes kreten (nehovorim ze si) a chces vediet viac odporucam vidiet toto video cele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sompovedal kazda povest a legenda sa zaklada na pravde..casom sa z toho stane skreslena pravda..potom mytus...legenda...a nakoniec su ludia taky slepy ze na to zabudnu alebo neweria alebo sa z legendy a pribehu stane konspiracna teoria...
@malcharek lol no Neviem ako ty, ale angličtina sa na školách učí preto, aby deti neboli totálne blbé, takisto je to jeden z najrozšírenejších jazykov... Ale vôbec nie je tým, ktorým sa hovorí najviac, skús presvedčiť takmer miliardu ázijcov, aby prestali hovoriť mandarínskou čínštinou oni ti tam kašlú na angličtinu...
A na to, prečo bola vytvorená EÚ treba oprášiť poznatky z dejepisu, to sú látky, čo sa učia na strednej škole... Neberiem ti názor, ale treba dať lepšie argumenty
no napr. v tych textoch su urcite odkazy ked sa to pusta odzadu a nejake popularne veci to boli, kamoska na nabozku to mala a Enya je napr. New age-- cize to akurat ten jej ,,chill out ,,vymyva hlavu takze je neznasam uz a bojim sa co mozu vsetko ovladat . verim tomu :/ bohuzial
@lilnicole pozri..stači otvoriť oči...nejake dokazy...staci si pozriet to video len tak pre zaujimavost..mozno pochopis..preco myslis ze na jednodolarovev bankove (ktora mymochodom plati nehorazne dlho aj sto rocny dolar stale plati-ktovie preco je zobrazena pyramida s napisom ´´neuves ordo seclorum´´...preco pan rokefeler sa zmienoval o NWO ze bude nastoleny bud v mieri alebo zbranami-co dava zmysel lebo tak obrovsku zmenu co chcel nastolit uz ktokolvek prednami-hitler,stalin,turci,a tak dalej chceli ovladnut cely svet..ta myslienka je tu dlho....su monumenty z kamena zo znakom pyramidy a nejakymi pravidlami a jedno z nich bolo ze ludstvo nema presiahnut 500 000 000 ludi......preco inak nas chcu ocipovat..preco vynasli AIDS a pychali ho africanom a ostatnym v mene VAKCÍN...aby toto pravidlo dodrzali???ale nedari sa nam to lebo sme jak svaby??len sa mnozime a tazime tuto planetu????a vsetci vieme o ktorej krajine sa bavime coto ma na svedomipreco vela politikov v krejine odkial je dolar sa zmienuju v tv ze svet koli keonomike a bla bla bla potrebuje jednu svetovu vladu..jednu menu..jeden jazyk atd...a samozrejme absolutnu kontrolu nad nezastavitelnym svetom..vraj su zariadene nieco ako gulagy-tabory pre neposlusnych co nebudu chcet nosit cislo..mať čip...chapes...a tam budu zabity pravdepodopbne..a casom sa nastoli cislo 500 000 000 a ver my ze aj ty azijci co si spominala budu vediet potom aj po aglicky a pekne s east coast accentom...´´you know wh´´a i mean maannn???´´ .no je to hlavne aj o europe...pozri si video pochopis..len tak pre zaujimavost...
boze zas skurveni iluminati ? dopici neviem koho toto este furt bavi tieto skurvene pseudoteorie o kazdej kokotine.. pes sa v parku vysere a maju to na svedomi bohati zidia.. -.-
@19 treba si len pospajat rozne casti a ono to zacne pomaly davat zmysel...hudobnici,politici,herci,vsetci co nam miesia mozgy v TV,v radiu v mp3,v telefone sem tam spomenu nwo a tak...´´ONY NAS NA TO PRIPRAVUJU A OCOAKAVAJU NASU REAKCIU....POMALICKY EU..POTOM..TENTO STAT SA PRIDA..A TENA ..A TEN..NAKONIEC SPONIME KONTINENTY...´´ale ako sa ludia voci tomu zachovaju to nevedia cize to robia na tajnáša,,,je jasne ze nikto tomu neveri ale treba si uvedomit ze toto nie je ako niečo čornut v obchode..toto je ovladnutie celeho sveta o co sa snazia chapes..cize informacie sa naozaj dozvies len tak...no ked tomu venujes cas..citas,pozeras,VNIMAS,tak ty to zacne davat zmysel....kazdopadne ty nemusis verit v ich existenciu NO ZATO ONY O TEBE VEDIA VSETKO UZ TERAZ
@malcharek este ze sa od komercie izolujem, to ani nechcem vediet co sa tym ludom dostava do makovic ,.. eminema uz nemozem brat vazne ani omylom .. nj, vela ich je a dufam ze ma to obide
@malcharek Ako, v pohode, ja ti nič neberiem Nezabŕdam do tejto diskusie. Ja len ti hovorím, že dávať povinnú výučbu angličtiny a vznik EÚ za začiatok New World Order alebo o čom sa tu bavíme sú slabé, ničím nepodložené argumenty, pretože toto boli kroky len vyvodené z dejepisu a zo súčasnej svetovej situácie (a pochybujem, že Hitler, ktorý sa inšpiroval Nietzscheho nihilizmom mal na mysli práve NWO). Chcela by som k tomu ešte veľa čo povedať, ale nemá to zmysel
Pre mňa je predstava jednej meny a jedného jazyka vysoko nereálna.
Skôr by bolo pre mňa logickejšie, ak by niekto tvrdil, že moslimovia chcú ovládnuť Európu, spraviť z nej centrum ich viery a odtiaľ ju rozšíriť do celého sveta.
@lilnicole ty si to stlae asi nepochopila ze??? 1.zacalo to uz davno a nie vznikom eu a tak dalej (to su uz podrobnejsie kroky) 2.nepovedal som ze hitler zacal nwo alebo nieco take ale ze MYSLIENKA OVLADNUT SVET A NASTOLIT JEDNU VLADU tu bola uz dlho...keby hitler obsadil cely svet tak by zaviedol jeden jazyk,jednu rasua verim tomu ze aj jednu menu a jeden zakon....3. ´´ Pre mňa je predstava jednej meny a jedného jazyka vysoko nereálna.´´ - pre teba co si niekde zo slovenska a nemas ani jednu petinu z moci aku maju ludia v bilderberg group je jasne ze to je nerealne no ked ony ovladaju banky-peniaze-ludi...maju pod palcom prezidentou a politikou co maju pod palcom armadu ktora ta velmy jednoducho presvedci ako sa mas spravat ,co sa mas ucit,.aky zakon posluchat...4.moslimovia??? iba maly komentar...-myslim ze vecsiu sancu na NWO maju ludia co maju pod palcom vsetko od baniek cez politikov az po policiu atd....nez aby uspeli nejaky moslimovia co vlastne neni ani narod ale taka mensina v porovnani s ludmi co maju jadrové programy,armády,banky a je im jedno ci bude NWO nastoleny tvrdou rukou alebo mierom..skor ci neskor uvidime...5.tvrdit v dnesnej dobe ze nikto o tebe newie vsetko je totalna absurdita mozno newedia ake pouzivas tampony alebo ci sa špáraš v nose...to ich netrapi...no s kym kde kedy ako preco čo a za akych okolnosti vedia do podrobna ked sa nastoli nwo jeden z bodov je zavedenie RFID čipov do KAZDEHO človeka....ten cip bude mat informacie o tebe ako v obcianskom + GPS lokalizaciu...samozrejme ak odmietnes aplikaciu chipu šup s tebou do gulagu-´´koncentrák´´ ktore uz su postavene...bohvie preco...pomnik NWO s pravidlamy a ako som spomenul tusim s pravidlom 500 000 000 ludi a nie viac musel niekto postavit (kedze stoji uz dlho usudzujem ze sa asi o NWO usiluje niekto-(zeby iluminati??) uz dlho)...bohvie preco....dejepis????spominas dejepis??polka z toho su zvasty....ziarovku vynasiel edison????polovicu veci odkukal od nikolasa teslu (ktoreho mimochodom zavrazdila CIA-lebo svojimy vynalezmy predbehol dobu asi o 25 rokov-dokazal širiť elektrinu bezdrotovo-vies co by to znamenalo pre koncerny co predavaju prúd???krach...krach a nehorazny bankrot...kto nemoze dovolit aby sa prestali tocit love???banky..kto ich ovlada??iluminati.......zeby???CIA je z usa odkial pochadza vecsina predoslych iluminatov a aj terajsich..zaujimave..a zrazu puzzle dava zmysel..kto nechce neuvidi no zbada to az ked bude neskoro..radsej budem pripraveny a nestane sa ič ako nebyt a zrazu uz budem mať ´´ zviazane ruky´´ prajem vela stastia..
@vanchovi keď chces prezit musis vediet vsetko..... snazim sa nic nevynechat...aj mala kokotina v spravach moze znamenat vela a zapadnut do skladacky..no ludia vidia len casti,lebo newedia o com je celok...celok je nwo..ked zrazu v spravach povedia ze iphone odosielal udaje o polohe majitela telefonu (samozrejme majitel nemal ani tusenia ze telefon nieco take robi-az jednemu sa to podarilo zistit pri pripojeni iphonu k pc a zrejme si čekoval celu pamet telefonu) na zdroj niekde v usa (stalo sa to uz monho mnoho krat u iphonov) tak ludia vidia len toto..no ked zistis ze apple ma iste konexia a spojenia s dalsimy akcionarmy a firmamy co vedu k bilderbergu a k bankovym spravam zrazu mame dalsi fakt...niekto alebo niečo - myslim nejaky zdrojovy počitatč zhromazdoval/zhromazduje udaje o majiteloch tych telefonov - ( mozno sa to deje na kazdom telefone s gps)....chapes co myslim..ludia budu stale vidiet len nejaku debilnmu spravu o pokazenom telefone..ja vidim viac...a takto by som mohol pokracovat dlho..dlho..dlho..
@25 ´´ dávať povinnú výučbu angličtiny a vznik EÚ za začiatok New World Order ´´ nepovedal som ze to je zaciatok..lebo ono to zacalo uz davno ty trubka....anglina sa uci uz dlho dlho na skolach....EU sa formuje tiez dlho..nechapes ze NWO sa neda nastolit za jeden den...oni plan uz dáá´vno rozbehli..pomaly nas na to pripravuju...anglinou..EU...odkazmy v pesnickach,vo filmov,v tv,vsade....
@11 ´´Ja si myslím, že keď si chceš v tej pesničke niečo nájsť, tak si to tam nájdeš. ´´ hej..treba naozaj chciet a silno hladat ked niekto v pesnicke povie ´´new world order´´ -eminem-lose yourself,onyx-last days atd,v tv alebo filmoch to doslova povedal bush a dalsi politici..... naozaj tazke hladat
@zajkousko tým z nebies mysich koho???ja asi tusim no nebudem to tu pisat...niekory by nepochopili a ak ty nemyslis tych co ja len by som bol za čudného :-d
@malch árek Okej okej Ťahá ma okomentovať ešte to USA, ale s človekom ako ty ani nemá zmysel hádať sa Ani nebudem, lebo si nebudem zbytočne vybíjať energiu. Pre mňa žiadne NWO neexistuje, neexistovalo ani existovať nebude, nemám žiaden dôvod veriť že existuje A prosím ťa, už mi nepíš žiaden 30-riadkový prejav kadejakých "nezvratných dôkazoch" a pod. žvásty, ďakujem
@malcharek presne tak a este skus niekomu povedat ze 11.september je podvod tak ta vysmeje..v spravach mas 99% klamstiev a polopravd..to co je zle propaguju jak dobre..a vlastne cela telka je na nic..jedine sport pozeram v telke.. pravidve inforamcie treba hladat na internete
@vanchovi nesud pokial nepoznas so get fucked yourself because a i dont watch tv for may 3-4 years...i got notebook and mp3 that´s it so what you talking about???ty si myslis ze o nwo sa dozvies z telky alebo z nejakych ´´oficialnych strankach´´??skutečné nwo vidis a citis...su aj fakty ktore proste nepopres lebo realne sú ako pomnik nwo : » api.ning.com/files/IIrTkJQwQ... *dI2obbrKpqChkrb9QHLoc7NQ-HBo7iOcK9pi7sIss8HqXlT5TiK8itF*5gTh*bHTNUIsU*LlYIeASOjw/GeorgiaGuidestones.jpg
a ako my vysvetlis nwo na ton dolari??alebo neexistuje??alebi ho vymyslela tás tv čo ani nekukam?
@vanchovi@lilnicole alebo sa vas to spytam inak...preco vam mozem dat vela indici a dokazou nejakom nwo ako takom...skratka niekto to musel niekde pocut...atd..no vy my nemozete ukazat opak...ze nwo neexistuje...ked ma clovek očká otvorené žé tak vidi...lebo oko neni piča oko vidi...vidi vojny...ekonomiku....rozsirovaniu uzemia..šengen-ziadne hranice cize celok europa...europa +usa = krajina silna ekonomikou,armadou,populaciou obchodmy atd...no bola by jedna mena...chapete???ale kto chce te zmeny???chcel si nemat hranice??chcel si novy typ pasos s otlackamy???kto to chce??preco???ked to nevidis sorry ale ja ty mozem iba ukazat dvere ale prejist musis,kto nevidi neuveri...
@malcharek clovece mal by si zacat trochu zit, vsimat si veci ktore su okolo teba a priamo ovplyvnuju tvoj zivot a nie trcat vkuse na nete a hladat nove dokazy o konspiracnych teoriach, lebo to co tu pises uz je vysledok posadnutosti...podla mna nwo existuje, inak by sa o tom nehovorilo ale je mi to ukradnute, lebo ja s tym nic neurobim a az to zacne ovplyvnovat nejako konkretne nase zivoty potom to mozno zacnu aj ludia riesit...chod sa nadychat trochu vzduchu
ja trcim na nete a mam sa nadychat vzduchu??keby stale trcim na nete a hladam nejake dokazy tak asi nesom v amerike a neuzivam si ten cerstvy vzduch ty pičo tak o čom hovoris??? sak ja som na nete za den asi v priemere 1 hodku vy ste taky mudry seci a viete o mne piču jeden ze kukam tv co nekukam,ty zas si asi myslis ze stale vysim na nete a hladam teorie.. ja som nwo videl uz davno a npotrebujem hladat dokazy na nete...to ze som na nom pisem sem neznamena ze tu trcim cely den a nedycham ten tvoj vzduch.. ach jaj..kedy ludia budu najprv poznat cloveka a potom sudit-respektive robit závery????
@52 schvalne som si to kukol kolko asi zhruba tu travim denne casu (ako na nete) a 1 hodina 28 minut je tým tvojim celym dnom cize naozaj z 24 hodin je ten cas tak vela ze namam cas nadychat sa ze??
k teme sa uz vyjadrovat nechcem ani nebudem, som tu napisal len z jedneho isteho dovodu a snad to zabralo, aspon docasne ked ta to bavi a myslis ze ti to pomoze v buducnosti tak budis
@moonbeam psycho koment je ze chcem ludom vysvetlit ako to je ked sa pytaju???bolo zalozene forum a uz sa diskutuje...keby sa forum nezalozi nikomu nic nehovorim,nic nevnucujem,ani sa len nezmienim o nwo..no ked ludia nevidia ze sa to deje a budu tvrdit ze je to picovina atd tak to musim vysvetlit a kedze ,nwo nie je jednoduchy tak ani moje komenty nie su jedoduche...vydavaju sa nove pasy,jednotne europske vodicaky a obcianske su podobne lišia sa len krajinou,odstranili hranice v europe -šengen,snazia sa viac a viac krajin zapojit zaviest menu euro dalej do europy,a vlada europy je taka ze vsetkemu sefuje brusel...vsetky te zmeny idu odtial... a tu v amerike to je podobne...tiez maju ID card-obciansky zhruba a clovek ma cislo a na ID ma vsetko:Účet v banke,dane,adresu,pozicky atd...usa riadi sice viac miest no je to vlada kde prezident ma najvecsiu moc (spolu zo CIA-ktora operuje aj v europe)....TEDA VSETKO NASLEDUJE TIETO MALE INDICIE KTORE VAM PREZENTUJU AKO ZMENY K LEPSIEMU A JEDNODNUCHSIEMU ZIOVTU PODLA MNA SMERUJU K ZJEDNOTENIU TYCHTO KRAJIN A POMALY NAS NA TO CHYSTAJU..MOZETE TO VOLAT PICOVINA,NEZMYSEL,NAHODA,TEORIA,NEZMYSEL....NO JA TO VOLAM NWO...LEBO VYZERA TO TAK ZE EÚ A USA UZ MAJU SVOJU JEDNOTNU VLADU VO SVOJEJ KRAJINE,JEDNOTNU MENU,JEDNOTNE VODICAKY ATD...UZ TO STACI LEN SIRIT DALEJ..A KED UZ NEBUDE CESTY SPET A BILDERBERG BUDE MAT V MOCI CO NAJVIAC UZEMIA KTORE MA V PLANE ZABRAT -(IRAQ-ROPA-ZASOBA PRE NOVY SVET.LEBO ZIVIT EUROPU A USA DOKOPY NEBUDE EASY..N,ZRZAZU JE AMERIKA V IRANE,IRAKU,SYRI A IDE DALEJ) TAKZE KED BUDE VSETKO POD KONTROLOU BUDE UHLASENY NEW WORLD ORDER-NOVA JEDNOTNA SVETOVA VLADA...DOVTEDY SI TO VOLAJTE PRE MNA ZA MNA AJ KONSPIRACIA..NO PODLA MNA VYZERA DOST REALNE!!!!!! PS:nezabudol som si vypat caps lock nebojte sa..
@57 samozrejme ze to myslim vazne lebo ja vam viem dat (a nielen ja ale ja ludia s vyssim IQ ako cely birdz-o nwo sa zmienuju politici,vojaci atd cize to neni moj vymysel) no vy mi neviete podat ziadny apel ze neexistuju lebo vsetko nasvedcuje v existenciu iluminatov-bilderberg group a o snahu nastolit nwo...alebo to ze sa stretavaju neexistuje???EU jednota statov v europe neexistuje???šengen neni????USA-SPOJENE staty americke tez neexistuju???nespajaju nas???rokefeler neexistuje? (vela krat sa prave on zmienuje o nwo (a neni to ziadny psychopat ze?ale ovlada banky ze?) teda asi tyto ludia a veci neexistuju a vy mate pravdu....nic sa nestane..vsetko bude ok...ze??? pokial neotvorite oci a nezahrate si puzzle snimi tak ich a nwo neuvidite to je vsetko...
@malcharek Ja sa s tebou hádať nebudem, pretože je to úplne zbytočné. Tvoj mozog a mozog ľudí ako ty je už tak zahmlený všetkými možnými konšpiračnými teóriami (a ja netvrdím, že človek nemôže veriť v nejakú vyššiu vládu alebo v tajné skupiny, lebo to sa určite v nejakej časti sveta deje), že ty sa o chvíľu budeš báť aj vlastného tieňa. Nehovorím, že sa nič nestane alebo že je všetko na svete v poriadku, lebo to je blbosť, ale je rozdiel medzi tým byť zdravo podozrievavý a skeptický a byť totálny maniak. Choď sa prejsť, nadýchať čerstvého vzduchu, doučiť poriadne angličtinu, keď už si v tých drahých USA a nesnaž sa vtláčať ľuďom svoje prehnané teórie, ktorým miestami chýba akákoľvek logika a musím sa až smiať na tom, aké spojitosti tu vyťahuješ. Pre teba aj keď si susedov pes prdne, už aj to je znak NWO. Nechcem mať nič s tebou spoločné, na tvojich komentároch sa akurát len dobre bavím, tak už na mňa nereaguj.
@lilnicole jedine co ty na to mozem povedat ze preco teda naozaj existuje pomnik nwo...preco naozaj politici hovoria o nwo a nielen v jednej casti sveta....a to sa naozaj deje a ne len v mojeje hlave cize zahmlena si ty a tvoj pohlad..svet neni ruzovy dievca.
@lilnicole za prve nehovorim ale pisem...za druhe nehovorim a nebavim sa o mne...to ze mam 19 rokov neznamena ze nevidim co sa deje na svete ktory ma uz par miliard rokov ze?
@lilnicole a este my mozes prosim ta pripomenut co maju spolocne moj vek a skusenosti s tym ze niekto starsi a skusenejsi ako my vsetci tuna a podstatne bohatsi a mocnejsi si buduje svoju vladu svoj svet...?????lebo ja som sa v tych tvojich mudrostiach nejako stratil....ty mas tiez 19 a asi si zhltla celu mudrost sveta ze??? ja som sa narodil v blave zil tam 7 rokov..potom som sa prestahoval do topolcian a tam stravil dalsich 10 rokov...zase 1 rokv blave a teraz som vamerike..za tu dobu som stretol kurwa vela ludi akehokolvek typu...videl som kopu miest pocul rozne pribehy..rozne nazory od roznych ludi z roznych casti slovenska a inych krajin...a nejaka dievka (celkom pekna) z kosic my bude hovorit ze ja musim mat vela skusenosti atd...no mám a čo teraz?ako aka je pointa???ze chces ukazat ze si lepsia alebo co??
@malcharek ... netvrdím, že som zhltla múdrosť sveta, práve preto, že mám toľko rokov koľko mám si myslím, že mám od toho riadne ďaleko. Ozvi sa o 10 rokov a potom mi povedz, ako sa dívaš na svet, len toľko ti poviem. Uzatváram túto diskusiu s tebou.
toto je tiez v mojej hlave???ten clovek je tiez len konspiracny teoretik alebo ma tu moc???preco spomina nieco co ty tvrdis ze ani neni????preco to nazyva NEW WORLD ORDER ked je to len teoria konspiracna???nie je..to ludia z nej urobili teoriu lebo neweria ze globalizacia je mozna..no je...a ako povedal rokefeler bude nastolena v mieri alebo nasilim...alebo my chces tvrdit ze ten clovek neni??ani to video...ze rokefeler neexistoval ani neexistuje???ze nespomenul velakrat nwo??ako si to nazval??PSYCHOKOMET že?skoda ze pravdivy..
a ste len pre tvoju zaujimavost dalsi ´´vymysel´´ co neesistuje...JFK ktoreho vrazda dodnes nie je oficialne poriadne vysetrena (su teorie ze ho zabila cia ktora je tiez zapojena do nwo) a zaujimave ze zrazu zomrel a maloktovie ze bol proti nwo..
a samozrejme este dalsie co neexistuje a je to len v mojej hlave trosku starsie ale to su tvorcocia a stara elita
naozaj to NWO je len vymysel ze???to si niekto vymyslel na nete ze ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ako v povestiach.
Z iluminátov a podobných hovadín sa chleba nenajem ani to dramaticky nezmení môj život, takže mňa osobne to vôbec nezaujíma
A na to, prečo bola vytvorená EÚ treba oprášiť poznatky z dejepisu, to sú látky, čo sa učia na strednej škole... Neberiem ti názor, ale treba dať lepšie argumenty
Pre mňa je predstava jednej meny a jedného jazyka vysoko nereálna.
Skôr by bolo pre mňa logickejšie, ak by niekto tvrdil, že moslimovia chcú ovládnuť Európu, spraviť z nej centrum ich viery a odtiaľ ju rozšíriť do celého sveta.
Nikto o mne nevie všetko, ver mi
No, sú to v pohode ľudia, len by nemuseli zabíjať kardinálov a páliť na nich znamenia
Podľa Biblie a mnohých zjavení, je to ohlásený Druhy príchod Ježiša Krista na zem.....
Všetko čo sa deje teraz na zemi je napísané v Biblii, nastane sa tak čoskoro, sme generácia, ktorá toto všetko zažije...........filip
a ako my vysvetlis nwo na ton dolari??alebo neexistuje??alebi ho vymyslela tás tv čo ani nekukam?
ja trcim na nete a mam sa nadychat vzduchu??keby stale trcim na nete a hladam nejake dokazy tak asi nesom v amerike a neuzivam si ten cerstvy vzduch ty pičo tak o čom hovoris??? sak ja som na nete za den asi v priemere 1 hodku vy ste taky mudry seci a viete o mne piču jeden ze kukam tv co nekukam,ty zas si asi myslis ze stale vysim na nete a hladam teorie.. ja som nwo videl uz davno a npotrebujem hladat dokazy na nete...to ze som na nom pisem sem neznamena ze tu trcim cely den a nedycham ten tvoj vzduch.. ach jaj..kedy ludia budu najprv poznat cloveka a potom sudit-respektive robit závery????
ale celu temu aj komenty beriem so srandou, ber to tak aj ty, tu sa neda jednat vazne
I I I I I I I I
I
I I I I I I I I I
I I I IXI I I I I
I I I I I I I I I
I I I I I I I I I
a ste len pre tvoju zaujimavost dalsi ´´vymysel´´ co neesistuje...JFK ktoreho vrazda dodnes nie je oficialne poriadne vysetrena (su teorie ze ho zabila cia ktora je tiez zapojena do nwo) a zaujimave ze zrazu zomrel a maloktovie ze bol proti nwo..
a samozrejme este dalsie co neexistuje a je to len v mojej hlave trosku starsie ale to su tvorcocia a stara elita
naozaj to NWO je len vymysel ze???to si niekto vymyslel na nete ze ??