Predpokladám, že si čítal knihy od Dana Browna (Da Vinciho kód, Digitálna pevnosť, Anjeli a démoni, Stratený symbol, Bod klamu), že mám pravdu? takéto polemizácie, eh!
Ilumináti existujú, ale dokument Odhalení hudebného prúmyslu je fakt DOSŤ prehnaný. NWO ako nastolenie nového spoločného rádu, o ktorý sa snažia hlavy štátov ... v to naozaj verím. A keď som pred pár dňami videl návrh na Spojené štáty Európske prvá vec čo ma napadla... NWO
ten serial (odhalenie hud. primylsu) som videla už davnejšie, vtedy som 1 krat počula o iluminatoch a o NWO.. odvtedy sa tomu dost venujem, a poviem vam, oni naozaj existuju a NWO je bližšie než si myslite... nie som krestanka (ale v Boha verim) ale musim povedat že v biblii je zopar veci hodnych pozornosti.. neviem či ste už niekto počuli o debetnych kartach.. iluminati maju v plane stiahnut z obehu peniaze a namiesto toho nam chcu imlpantovat pokožne čipy do ruk, ty ktori nemaju ruky resp. su na vozičku, im implantuju do čela.. a tym nas už budu uplne ovladat budeme iba ako nejaki roboti slepo posluchat zbohatlikov.. blbosť? znie to sice divne, ale tie podkožne čipy už existuju.. v Nemecku, na Novom Zélande.. tam funguju čipy už niekolko rokov.. a Švajčiarsko je už aspon 10 rokov na to pripravene.. a piše sa o tom aj v biblii : A bolo mu dané, aby dalo dych obrazu divého zvieraťa, aby obraz divého zvieraťa hovoril a aby spôsobil aj zabíjanie všetkých, ktorí by neuctievali obraz divého zvieraťa. A núti všetkých ľudí, malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov, dať im znak na pravicu alebo čelo a aby nemohol nikto kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak, meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je múdrosť: Kto je rozumný, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka; a jeho číslo je 666. (Zjavenie 13,15-18). Už apoštol Ján jasne hovori o čipoch a o vyvraždovaní tých, ktorí sa budú brániť. je tam ešte jedna zaujimava časť: A boli mu dané ústa hovoriace veľké veci a rúhania a bola mu daná právomoc nad každým kmeňom, ľudom, jazykom a národom. A všetci bývajúci na zemi ho budú uctievať; od založenia sveta nie je zapísané meno niktorého z nich vo zvitku života Baránka, ktorý bol zabitý. (Zjavenie 13,6-9) tu sa hovorí o jednej svetovláde. Presne to je cieľom iluminátov, urobiť jeden národ, jednu krajinu, jedno náboženstvo. a prečo toto chcú? lebo si myslia že my, obyčajní ludia sa nevieme za seba rozhodovať, nevieme čo je správne a začíname prepadávať čoraz viac hmotnému svetu. hlboko zasvätení ilumináti to dokonca považujú za dobrú vec, sú presvedčení, že je potreba dať tento svet doporiadku. Áno, to treba ale takýmto spôsobom? a vy, čo neveríte, že ilumináti existujú, ved si počkajte, o pár mesiacov tu možno príde NWO, vtedy uveríte.. ak budete schopni vnimať.. a ak vam uplne nevymyju mozgy.. inač velmi odporučam knihu od Jana van Helsinga: Ruce pryč od této knihy!. je to velmi dobra kniha, okrem iluminatov sa zaobera aj tajnymi znalostami templarov, mimozenskymi civilizaciami, atlantanmi, atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
konšpiračné teórie sa dajú vždy konšpirovať. Akože iluminati sú "spriaznení s diablom" tak bežme sa obrátiť k bohu - Vatikán prizná.
a videla som dokumenty... a občas to zaváňalo zaujatosťou.