Na co su v profile kontakty hodene ako obrazok? Teraz sa to neda skopirovat. Pri kratkych kontaktoch to je jedno, ale pri kontakte typu: ferozhornehodolneho@azet.sk to uz moze byt problem zapamatat si..
Ice_stovo: nepisal som to Tomasovi lebo viem ze nema cas citat tajnu postu ale do fora pokial viem, chodi castejsie..
Wewo: ako som povedal hentaka "antispamova ochrana" sa da obist hocikedy, to by muselo byt nieco taketo aby sa to nedalo odrbat, resp dalo ale s velmi velkou namahou.
Tommyhot: nema to byt captcha .. ale da sa nazvat urcitou formou ochrany (uz len preto, ze kopa crawlerov nevie po slovensky a castokrat ten email nie je ani pri formularoch a podobne) takze lezie menej spamu pak, nakolko zo slovenskych webov mi lozi mrrrrdne spamu (pozri si moj mail v profile a poxopis ako som to myslel)
Emdi ja viem ze to nema byt captcha ja len hovorim ze hentaka ochrana je neucinna. Mozno tym ojebes crawler ale neojebes tym cloveka ktory si na to nakodi program. Btw preco sa to zaviedlo az po xy rokoch birdzu, ked spamy su tu viac nez cely slovensky internet?
- ak si das na stranku email v textovom formate, tak ti ho precita kazdy spamovaci programa zacne ti nan posielat nevyziadane emaily.
- ak si na stranku das email v podobe obrazka, tak ho precita len sofistikovanejsi spamovaci program a to taky, ktory je schopny vycitat text z obrazka a kontinualne to robi na vsetkych obrazkoch na servery, co by bolo znacne narocne na vykon, takze sa tym da dost dobre oklamat robot-spamer. staci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Wewo: ako som povedal hentaka "antispamova ochrana" sa da obist hocikedy, to by muselo byt nieco taketo aby sa to nedalo odrbat, resp dalo ale s velmi velkou namahou.
» ihrisko.org/~tommyhot/captc...
Oznacit mi to ide a staci dat Ctrl+c
...
» ihrisko.org/~tommyhot/birdz...
- ak si das na stranku email v textovom formate, tak ti ho precita kazdy spamovaci programa zacne ti nan posielat nevyziadane emaily.
- ak si na stranku das email v podobe obrazka, tak ho precita len sofistikovanejsi spamovaci program a to taky, ktory je schopny vycitat text z obrazka a kontinualne to robi na vsetkych obrazkoch na servery, co by bolo znacne narocne na vykon, takze sa tym da dost dobre oklamat robot-spamer. staci?