V blizkej si dobe si planujem zakupit in-line korcule, no neviem sa celkom rozhodnut medzi Fila, Rollerblade a K2. K2 su dobre, no predrazene, Rollerblade maju dobre loziska, Fila ma zas vraj najkomfortnejsie topanky a dost kvalitne podvozky. Nevymenoval
@nathalicatko dakujem za radu, myslim, ze asi ostanem pri nich, no pockam este, ci mi niekto nepovie nieco ine. V obchode s K2 mi sice hovoril, ze Fila urcite nie, no typek v Exisporte mi hovoril nieco uplne ine a ten mi pripadal doveryhodnejsie. Som si ich aj skusal a uplne perfektne mi sadli.
ale pri in-line korčuliach musíš dať na pohodlie...a to ti Fila bezpochyby poskytuje.. btw: sa nečuduj, že ti tentýpek v K2 tvrdil niečo iné...oni hrabú len a len pre seba... a ak by som ti mohla dať ešte jednu radu, tak určite daj na rady ľudí z Exisportu...nie sú takí zaujatí a sú perfektne školení.. ja som si od nich kúpila asi všetko športové, čo doma mám..
Ja neviem, mám Fila a zas až také pohodlné ako vravíte sa mi nezdajú aj keď je pravdepodobné, že to je pre to, že mám dievčenské, inak zvyknem pánske... ale podľa mňa sú aj Rollerblade kvalitné... ja rozmýšľam teraz nad nimi...
@frez Ok, tak Fila majú kvalitné kolieska, nemala som problém ani s ložiskami(čo sa mi pri predošlích nestávalo).o pohodlí sa u mňa vravieť nedá. Po pravde ja som Roll... nemala, ale občas možno nie je zlá zmena... aaasi som moc nepomohla..
@frez.. tieto mám niečo cez dva roky.. a vymenila som ich už dosť.. menila som ich práve kvôli tomu, že bolo treba stále kupovať nové kolieska a hlavne ložiská... a ešte častý problém, že mi stále vypadávali šróby..
takze ak by som vam mohol povedat nieco, urcite by som neodporucal Fila korcule lebo to su smejdy.. najlepsie k2, powerslide alebo mozno aj roces.. taktiez tie korcule co tam dal jurino555 tak tie su ti absolutne zbytocne pokial nehras inline hokej.. na hradzu alebo korculovanie sa po sidlisku urcite nejake fitnessi.. odporucam » korcule.com/kolieskove-korc...
alebo panske » korcule.com/kolieskove-korc... a taktiez na tej stranke maju vela inych a super ponuku.. takze by som sa na to kukol.. pytajte sa ked chcete nieco vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som rada, že som ti aspoň ako tak pomohla...
ale pri in-line korčuliach musíš dať na pohodlie...a to ti Fila bezpochyby poskytuje.. btw: sa nečuduj, že ti tentýpek v K2 tvrdil niečo iné...oni hrabú len a len pre seba... a ak by som ti mohla dať ešte jednu radu, tak určite daj na rady ľudí z Exisportu...nie sú takí zaujatí a sú perfektne školení.. ja som si od nich kúpila asi všetko športové, čo doma mám..
Minimalne neico take pohodlne rychle obratne
Ale horšie ložiská, povoľujúce sa šróby a pod. sú iba banality ktoré sa dajú ľahko vyriešiť. Zato s komfortom to je horšie.
alebo panske » korcule.com/kolieskove-korc... a taktiez na tej stranke maju vela inych a super ponuku.. takze by som sa na to kukol.. pytajte sa ked chcete nieco vediet