Môj známy tam už strávil dvakrát tuším po tri týždne a nevedel si vynachváliť, je vášnivý budhista, pochodili tam po všetkých kláštoroch, bývali v štvrto- a horšotriednych moteloch a tak podobne, a nadšene z tých tripov ukazuje fotky a ja ich rovnako nadšene vždy pozerám
@11@kaylee jááj tak... ja som myslel solo... na vlastnú päsť, tak aspoň na 6 - 8 týždňov.... to ja cestovky nemusím vôbec žiadne, aj keď BuBo je vraj celkom v pohode...
@9@sarah_whiteflower tak tak... buddhista síce nie som, ale histor. pamiatky úžasné, ľudia fantastickí (väčšinou) a ubytko aj za 1 $ / noc
@13@kaylee - ja som v živote absolvoval len jediný zájazd s CK a stačilo mi keby ma niekam odviezli, vyložili, dali mi pokoj tri týždne a potom naložili a odviezli, pohoda... ale neznášam organizovanie voľn. času...
@mm47 jednuc hybu to ma ze sa dostanes na urcitu hranicu a dalej to uz nepojde resp moze sa stat ze zacne telo este klesať , musi byt aj fakt kurva dobra genetika ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
stacilo mi dakujem
@9 @sarah_whiteflower tak tak... buddhista síce nie som, ale histor. pamiatky úžasné, ľudia fantastickí (väčšinou) a ubytko aj za 1 $ / noc