Aj mne to stym comebackom pride divne...ale to vobec nevadi.Ale chcelo by to aspon 10 koncertov za ro a nie len 3.A inak neviem preco ale dokaze ma vytocit ked niekto pise ze to nieje punkrockova skupina Tu je nieco pre tych co si to myslia
sám to nechápem, ale neviem, či poznám nejakú ich pesničku. asi z rádia aj áno, ale neviem, že to sú oni. plynú úplne mimo mňa. pritom napr. Zónu A alebo Slobodnú európu v pohode môžem.
Potom som to počúvala iba vtedy,keď mi to začalo samé hrať.
A v poslednej dobe som ich začala milovať,vyhodila som si všetko z mojej mp3ky aby som tam mohla natrepať všetky ich albumy,aj vo veži nám to stále hrá...A keď vidím na plagátoch z festov kde všade boli a budú...Aaa,aj ja chceem
takto pred rokom som s nimi pila pivo, och tá nostalgia
a počúvam ich asi od deviatich/desiatich rokov, bola som len na jedinom koncerte - vtedy to bol ten prvý posledný Ale je to klasika, milujem tie chaty kde vreštíme do rána že Kašovité jedláááá
no tak ja si pamätám nejaké pesníčky z detstva ale teraz som ich začala počúvať trochu viac ked ich začala počúvať kamarátka,podľa mňa je super že za opäť vrátili na slonskú scénu pretože ja slovenskú hudbu moc nepočúvam ale oni su výnimka.
No čo vyrastal som na nich To boli staré dobré časy keď v Deke (tuším sa to tak volalo) púšťali Čumila, alebo Spomienky na budúcnosť, Ružovú záhradu.......
velmi ich nepocuvam, ale paci sa mi samozrejme pesnicka ,,Rano,, a potom ,,Spomienky na buducnost,,-lebo maju silne slova a ludia by sa nad tym mali fakt zamysliet...
@exonr ja som vyrastal na Iné kafe a Offspring....iné kafe som nepočúval asi vyše roka a zhodou okolností som si včera vypočul iné kafe...vrátili sa mi spomienky na detstvo
Stara klasika ..ale ten comeback mi pride čudny .. asi im došli peniaze tak zase odohrajú 3 koncerty a na fanúšikov sa vyserú . Už to nie je čo bývalo a ani nebude.. no a to , že sa chcú vrátiť kvoli fanúšikom je konina dalšia , lebo je to zas všetko o peniazoch .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale co ja viem, to s tym comebackom mi pride divne ale tak fajn ale uz to nebude to stare dobre Ine kafe
A milujem ich.
Potom som to počúvala iba vtedy,keď mi to začalo samé hrať.
A v poslednej dobe som ich začala milovať,vyhodila som si všetko z mojej mp3ky aby som tam mohla natrepať všetky ich albumy,aj vo veži nám to stále hrá...A keď vidím na plagátoch z festov kde všade boli a budú...Aaa,aj ja chceem
a počúvam ich asi od deviatich/desiatich rokov, bola som len na jedinom koncerte - vtedy to bol ten prvý posledný Ale je to klasika, milujem tie chaty kde vreštíme do rána že Kašovité jedláááá
a toto je najlepsia tema na celom birdzi !