Každý rok máme urobiť z informatiky projekt v powerpointe a môžeme si vybrať tému akú chceme a máme urobiť najmenej 10 slide-ov. Projekt máme poslať na e-mail do 30.11.2012 a ja ešte neviem akú tému mám urobiť. Prosím poraďte, môže to byť hocijaká téma...
ja by som čerpal z mojich starých prezentácii ktoré majú všetky nad 10 slide-ov
mám tam na AJ 4 prezentácie Interesting places in Australia, Why should we learn foreign language,Antalya (turecké letovisko) a Nature around us...len by som to prerobil na slovenčinu
fakt hocičo urob.. obľúbená kapela, mesto,zviera, jedlo, herec, niečo o Slovensku nejaké zaujímavosti....to sú fakt základné blbosti čo by mali napadnúť každého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
(sprav to, čomu sa rozumieš a si v tom doma...)
mám tam na AJ 4 prezentácie Interesting places in Australia, Why should we learn foreign language,Antalya (turecké letovisko) a Nature around us...len by som to prerobil na slovenčinu
fakt hocičo urob.. obľúbená kapela, mesto,zviera, jedlo, herec, niečo o Slovensku nejaké zaujímavosti....to sú fakt základné blbosti čo by mali napadnúť každého
Ako naozaj, môže to byť úplne čokoľvek a potrebuješ, aby ti to niekto iný vymyslel? Veď zapoj mozog trochu.