@d2s ona myslí asi stiahnutie na harddisk... @leilynka neboj Facebook nemá ako vedieť, či si fotku len pozrieš, alebo či si ju aj stiahneš a uložíš do svojho počítača. Facebook len vie, že si fotku otvorila (=kukla), ale čo si ďalej urobila už Facebook nevie... (až dokým neklikneš na niečo na Facebooku znova, napr. na "páči sa mi to", alebo tak...)
@tomas ale dole v rohu je zvlast funkcia stiahnut fotku a ked je uploadnuta vo vacsiom rozliseni odtial sa da vo vacsiom stiahnut, keby do toho facebook implementoval nejaku funkciu tam by sa to dalo sledovat
@moonbeam aha tak to som si nevšimol (ja tam moc nechodím), ak to je linka na stiahnutie zabudovaná vo Facebooku, tak je dosť možné, že to Facebook archivuje, možno neinformuje priamo, ale neprekvapilo by ma, ak by z ničoho nič zapli funkciu "8 vašich priateľov si stiahli túto fotku" a klikneš na "8 priateľov" a vypíše ich mená
@tomas odkedy je to nove prezeranie fotiek, myslim ze uz sa neda kliknut pravym a stiahnut, treba tam dole vlavo kliknut, cize je to mozne ze o tom vedia ti nad nami
@piter09 neviem na com surfujes ale ja ked kliknem koleckom na myske na obrazok a otvori mi ho v novej karte tak to funguje ako klasicke prezeranie a na mozillu je aj skript ktory sa da spustit v prehliadaci a vsetko pojde po starom
@moonbeam pouzivam chrome..mas pravdu, otvara to normalne cudoval som sa preco mi niekedy otvara normalne a niekedy tak po novom..nevsimol som si to preto ze pouzivam skoro vzdy len touchpad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to by bolo