Máte/nemáte instagram? Priznám sa, bral som to ako ďalšiu trápnu appku, prostredníctvom ktorej sa budú mladé teenky len ukazovať, v každom prípade, má to omnoho väčší potencial a využití, ako napríklad spoznať mnoho ľudí z okolia, mnoho miest v okolí príp
heštegnemámhešteginstagramheštegajtakpoznámveľasupermiestaľudí...
Prepáč, len mi to pripomenulo jednu známu Ale ked si to zoberiem z tohoto hľadiska, aké opisuješ, máš pravdu vlastne No na druhej strane je tam kopa ľudí, čo ich vystihuje začiatok tohoto môjho komentára...
keď nemám čo robiť, mám čas tak si nájdem nejaké fajn hashtagy a pozerám fotky zo sveta, je to fajn, žiadna reklama, rýchle a lepšie ako FB kde nič nezobrazuje...
@jazzanova áno, je to tak, ale zase vďaka ,,heštegom,, sa to dostane medzi ľudí a vďaka tomu to ľudia nájdu, uvidia ale tak každá minca má dve strany no
ja som tam len od dnes, musím sa naučiť hlavne ako si kde čo popozerám mám tam drblé fotky čo som skúšal tie ,,heštegy,, ale tak je to super vec, keď sledujete nejakých ľudí, vďaka ktorým sa ku vám dostane množstvo fotiek, akcií a pod....
nesedi mi cast "kde som nikoho nepoznal" a "na druhy vikend som sa tam vybral s partiou" ale hej, mas pravdu, ale asi kazda aplikacia sa da vyuzit na kraviny, aj na normalne veci
@nats mám rád takéto vypichovačky vidím, že uvažuješ nad tým či čítaš to dnes málokto áno s partiou z dediny odkiaľ som sa sem nasťahoval, pozval som ich na grilovačku a dohodli sme sa, že cez deň zbehneme tam a večer nám aspoň lepšie pochutí
pre mňa len ďalšia zbytočnosť skôr pre ľudí, ktorí potrebujú niečo zdieľať (nie žeby som to nepotreboval, ale nepotrebujem to zdieľať cez net) inak nevidím v tom nejaký zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Prepáč, len mi to pripomenulo jednu známu Ale ked si to zoberiem z tohoto hľadiska, aké opisuješ, máš pravdu vlastne No na druhej strane je tam kopa ľudí, čo ich vystihuje začiatok tohoto môjho komentára...
a na insta_svk sú pekné fotky, ak hľadáš len #slovakia, tak sú tam práve tie teenky
» www.tripujemsi.tumblr.com
asi preto ze ani nehladam, len tie filtre su obcas useful. obcas
hned po tumblr.