Aaaa bude dalsie zaujimave story! Knizky s tematikou opustenych budov! A dobove fotky najznamejsej opustenej budovy v Ba, z uzasnej knizky o tejto budove!
reku človek pozrie fakt jedneho a v navrhoch rad radom dalši a další ešte aj exbirdzaci
ale treba povedať, že viacerí maju pekne fotky, peknu tvorbu a rozhodne sa nemajú za čo hanbiť
@staphylococcus tak ja neviem, ja zas tak ľudí odtiaľto, s ktorými sa nepoznám osobne, nezvyknem sledovať
ale priznali sa ľudia, s ktorými sa poznám, tak vieš ako
(a až teraz som zistila, že ma sleduješ )
Mám insta, ale fotky pridávam len minimálne a sledujem na ňom len minimum ľudí, ktorých poznám, skôr sledujem stránky ohľadom hocičoho, čo ma zaujíma a v rámci prokrastinácie sem-tam otvorím a kuknem, ale nejak to neprežívam... Sem ho dávať nejdem
zriedka pridávam, som tam hlavne na stalkovanie ľudí s lepším životom ako mám ja, na pozeranie krásnych miest na ktoré nikdy nepôjdem a na vtipné obrázky/videá
nemam a nechcem. Mozno v buducnosti ked budem mat viac cas na taketo adiktivne cyber zalezitosti a viac contentu hodneho sharovania na vygrce mam bryndz!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
» www.instagram.com/p/BolYMPWgUdO/?...
Aaaa bude dalsie zaujimave story! Knizky s tematikou opustenych budov! A dobove fotky najznamejsej opustenej budovy v Ba, z uzasnej knizky o tejto budove!
Vlastne to ani nepoužívam , nevyvesujem tam žiadne fota a ani nič .. veď načo keď som už stará a vraskava
Instagram.com/zhasnutalampa
instagram.com/quattroformaggi_
ja sa len nudim a chcem si pozrieť nejake zaujimave fotky realnych ľudi
» www.instagram.com/drywater26/...
www.instagram.com/p_matejov/
ale treba povedať, že viacerí maju pekne fotky, peknu tvorbu a rozhodne sa nemajú za čo hanbiť
» www.instagram.com/tomasbak_/...
ale priznali sa ľudia, s ktorými sa poznám, tak vieš ako
(a až teraz som zistila, že ma sleduješ )
Skôr sem tam pridám nejakú fotku, využívam posledný rok viac nakoľko FB minimálne...
» www.instagram.com/viktoire_s/...
Mám 2 , môžeš si vybrať
» www.instagram.com/sara.grus/?hl=s...
ďobkajte si
Drobnosti