Prosím Vás, dúfam, že mi niekto poradí. Chcela by som nainštalovať originálky hry do noťasu bez cdromky. Viete poradiť ako na to, a či to je vobec možné? Niektoré hry sú cez Steam a niektoré(tie staršie) sú bez steamu.
Cez počítač s CD mechanikou by sa mal dať pomocou programov ako PowerISO alebo Daemon tools vytvoriť obraz disku ktorý by si si prekopírovala na ntb a nainštalovala to pomocou jedného z tých programov.
Nikdy som to však nerobil tak ti neviem poradiť ako na to.
Zo steamových hier stačí zadať do Steamu CD key a ono si to budeš vedieť stiahnuť priamo cez steam. To bude asi najjednoduchšie v tomto prípade.
@9 ak by to fungovalo na takom princípe, tak prečo by ľudia začali vytvárať cracky, aby im to spustilo... áno takýmto spôsobom to nainštaluješ, lenže nespusti ti to, potrebuješ siahnuť na danú hru crack a cracknuť si to... každé licenčne originálne cdčko ma svoju ochranu.... aspoň tak tomu chápem ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nikdy som to však nerobil tak ti neviem poradiť ako na to.
Zo steamových hier stačí zadať do Steamu CD key a ono si to budeš vedieť stiahnuť priamo cez steam. To bude asi najjednoduchšie v tomto prípade.
Skopiruješ celý obsah na USB a nainštaluješ z neho.. Problém?