Čaute ľudia ako by sa dala vytvoriť inštalačka na usb z iso suboru? už som to raz bootoval cez "rufus", a myslel som si že sa mi vytvorí inštalačka... čo mám teda robiť ?
@77hanes77 robil som to podľa návodu ktoré si mi dal vo videu, ale tam, kde už je 9:40 (vo videu), tak mi tam neurobilo ten súbor setup.exe ... proste všetko tam je ako vo videu, až na to, že namiesto toho ako to je vo videu setup.exe, mám ja že readme ... kurňa... je chybný iso súbor, alebo sa dá to setup nejak dodatočne stiahnuť... ? v čom je chyba?
@77hanes77 ako myslíš že v tom? po tom bootovaní tam nieje... je tam "readme"... tie zložký ostatné, čo tam majú byť tam sú, až na "setup.exe" ktorý tam nieje. či ako to myslíš ?
Pripoj usb kluc, zapni rufus, vyber usb kluc v zozname, vyber iso subor, ktory chces pouzit, uisti sa,ze mas zaskrtnute vsetky potrebne polia(najma rychle formatovanie a samozrejme vytvorenie bootovacieho disku), klikni start. Po dokonceni vypni windows UPLNE. Zapni pocitac, v BIOSe sa uisti, ze mas spravne nastaveny boot order (t.j. usb na vrchu), popripade UEFI. Odklikavaj co od teba Windows bude chciet.
Zvaz instalaciu niektorej z distribucii gnu/linuxu.
@77hanes77 nie, nieje tam... ale ako to je možné, že keď som si to vypálil na dvd, tak sa inštalačka spustí? a keď to rozbalím, tak tam tá inštalačka nieje ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@kosmiklove a to je v tom rozdiel ? ja sa do toho moc nevyznám...
» windows.microsoft.com/sk-sk/windows-8...
Máš to pekne dopodrobna vysvetlené
Btw. Warez sa tu nerieši.
Zvaz instalaciu niektorej z distribucii gnu/linuxu.