Príslušníčky ženského pohlavia, chcem sa opýtať, či máte niektoré skúsenosti s instantnou farbou na vlasy? Zničila vám vlasy? Za akú dlhú dobu sa zmyla? Uvažujem teraz nad zmenou farby preto by sa mi vaše názory zišli...
instantná? ako to myslíš? akože nie šampón? normálna trváca 3-ková farba? ak hej, tak áno, skúseností mám habadej, vlasy zničila ale tak ja ich mám superjemné a nemala by som sa farbiť, ale keď to človek spraví raz, už ho to drží-ako droga (jasné že to tak určite nemá každý ale tak no...) a zmyla, čo ja viem, zmyť sa nezmyje, ona sa vymýva stále do bledšieho odtieňa, nech už máš akúkoľvek...
@moouselet ak myslis instantnu taku ze len nanesies ako sampon a to je vsetko a potom to mas na mozno tak 15pouziti, tak ja som taku farbu uz skusal ale zelenu uplne v pohode, vlasom sa nic nestalo
ahaa, no tak to hneda hentaka "nic" farba/sampon ti vydrzi pol mesiaca-mesiac, zavisi od toho ako casto si umyvas vlasy.. a kčedze to je hneda tak toho by som sa nebala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak máš na mysli niečo iné "instantné tak pardon.