Tak a je tu moja ďalšia diskusia na tému instantné polievky. Isto ich všetci poznáte. Sú balené v takých malých sáčkoch, v ktorom sú ´´slíže´´ a samotná polievka v takom menšom sáčku. Niektoré obsahujú ešte aj taký druhý sáčik v ktorom je akoby olejček, k
ono nikdy som ich moc nemusel,,,,ked sa objavili u nas, tak som si to v hypermarkete kupil a obzeral ze co to je..... respektive co v tom je... zvedavy som to doma otvoril a pozeram,cestoviny plus jeden sacok... fasa.... ta lakava kacica na obale okolo toho ani neprebehla... niekde som cital ze je to pre E-ckovane... najlepsia bola moj teta,ked zahlasila ze ona to dava psovi na chate... no mal som dost... odvtedy sa tomu uspesne vyhybam....
keď nie je nič iné na jedenie, tak v skrinke máme vždy nejakú zásobu týchto polievok.. dakedy vyžieram suché tie slíže alebo najradšej mám to instantné v sáčku. Olej si tam nedávam, lebo ten sáčok neviem dobre otvoriť
je to síce éčkové ale mnamdobré. Mne osobne viac chutia takéto polievky ako tie čo jedávame doma . Najradšej mám hríbovú a paradajkovú a tiež také tie ázijské ale jedávam ich len raz za čas.
Také tie typu paradajková, francúzska, hubová atď. sú celkom fajn, ale tie hnusné gumovité rezance, páchnuci vyjetej volej a napodobenina vegety..neskutočné svinstvo.
jem ich stale... som na nich totiz odkazany lebo si neviem navarit,,, najcastejsie jem od vitany a maggi tie do hrnceka co su polievky a najradsej mam cesnakovu, syrovu a paradajkovu ale vifon je kentus...
ja si ich nezalievam vodou ale nasypem si na tie tvrde slize tu prichut pohrkam v sacku a zjem a myslite si co chcete je to super a aj par ludi z triedy to tak jedavalo :d mnam ale aj tak si to dam dva rkat za rok asi
Milujem, a som aj nútená ich jesť pretože bývam na intráku a keď máme obed okolo 13-tej a večeru a 17:30 čo mám dovtedy jesť ?? WIFONKYYYYYYYY...a v príchuťách nevidím žiadem rozdiel ale väčšinou kupujem kuracie alebo hovädzie...
PS: keď máte wifonku tak ju odbalte a zjedzte tie slíže len tak suché neochutené chrumkavé a la mňam...hehe...skutočne dobré... (sem tam si na ne nasipem trochu tej wegety čo je v tom pidi saklíčku ale len trochu bo to inak bude moc slané)
nejedevam teke polievky lebo je to nezdrave...prave si citam zlozenie a najviac je tam soli, potom cukor a potom glutaman sodny...cize je to len cukor a sol s latkou aby to vobec nejak chutilo...su tam aj farbiva a par korenin...nic viac, to by som nejedla
jedne co jem je kari kuracia vifonka(cervena) alebo vishu zlta tiez kari kuracia ..otec mi ich sice zakazal ale ja si vzdy nejaku prepasujem..v skole ich zvyknem jest surove doma si ju obcas aj normalne uvarim
mňáááááááááááám vifónkyyyyyyyyyyyyyyyy Je to až nezdravé ako to mám rada Sa teším na intrák keď ich si tam budem mocť robiť Ale najradšej mám krevetovú
ja ani neviem co to je Klasicke instantne polievky nejem, resp. snazim sa ich nejest, no nie vzdy sa da tomu vyhnut. Su nezdrave a akosi ma nelaka davat do seba dalsie Ecka, ked uz vsade vokol nas je chemia (dokonca aj v zelenine v ovoci).
pred šiestimi rokmi som dosiahol vrchol toho keď som ich jedával, ale teraz si dám z času na čas, fajnotka to je ale len kari-kuracia a originál Vifon, tie ostatné sú sračky
jezis neni lepsia lepsia strava nez vifonky to ked ste hladny tak vam staci 35 centov teda aspon unas vo vecierke u cigana xD tam su extra zlavy az nato ze tam nemaju cenovky nevadi ale hovorime o vifonkach no tak ten olej je hnusny ten nejedzte ale to korenie ci co to je za sracku je dobre ale treba zmiesat setky prichute teda aspon 3 potom to ma tu pravu chut ale ne ze to zalejete vodou pekne suche a zapijat necim tvrdim xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najradsej mam schrimps..duck..pork..chicken prichute.. aj to oriental soup alebo vishu... vifon akosi nemusim..
to je fakt ze su skoro totozne... ale schrimps sa dostatocne lisi
Celkovo instantne polievky nemusim. Chutovo neporovnatelne s polievkou, tak by som ich ani polievkami nenazyvala
Také tie typu paradajková, francúzska, hubová atď. sú celkom fajn, ale tie hnusné gumovité rezance, páchnuci vyjetej volej a napodobenina vegety..neskutočné svinstvo.
PS: keď máte wifonku tak ju odbalte a zjedzte tie slíže len tak suché neochutené chrumkavé a la mňam...hehe...skutočne dobré... (sem tam si na ne nasipem trochu tej wegety čo je v tom pidi saklíčku ale len trochu bo to inak bude moc slané)