Pls neviete mi poradit ci existuje nejaky program na utomaticku instalaciu Driverou ? Nainstaloval som si Win 7 64x a mam Acer travelmate 5742zg no a rucne som si stahoval ovladace no nejako mi nejdu preto by mi pomohol nejaky program ktory by mi vsetko v
je taký program - driver genius professional edition... ale nie vždy vyhľadá všetky drivere...
@kosmiklove nie som si istá, či win 7 stiahne všetky drivere... napríklad po preinštalovaní win mi stále chýbali na touchpad a na usb porty a musela som ich dosťahovávať
@sandy114 co sa tyka grafiky, zvuku, sietovky atd to ano...pokial mas nejaky externy hw tak to asi nie neviem...
ja mam tiez nieco na ten sposob ako driver genius a najde to VSETKO ale bohuzial nie vzdy to najde to co treba...ja som minule hladal drivery na chipset a bol to notas od asusu ale naslo to nejaky instalacny balicek od aceru...a uz len preto ze to bolo pre inu znacku tak mi to odmietalo nainstalovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.acer.co.uk/ac/en/GB/conten...
tam sa najdi a tam mas vsetky drivery na tento notas pre win7
» support.acer.com/product/default...
a windows postahoval len chyba grafika a Wifi
@kosmiklove nie som si istá, či win 7 stiahne všetky drivere... napríklad po preinštalovaní win mi stále chýbali na touchpad a na usb porty a musela som ich dosťahovávať
ja mam tiez nieco na ten sposob ako driver genius a najde to VSETKO ale bohuzial nie vzdy to najde to co treba...ja som minule hladal drivery na chipset a bol to notas od asusu ale naslo to nejaky instalacny balicek od aceru...a uz len preto ze to bolo pre inu znacku tak mi to odmietalo nainstalovat