Nasralo ma, že každý musí platiť o 50-70% viac než doteraz za cenu jednorázového cestovného lístka. Všetci argumentujú tým že je možné si predplatiť cestovný lístok na mesiac a podobne, ale z toho tak či tak ľudia len zaplatia viac síce len o 5€ približne ale aj tak viac než doteraz, a to nehovorím o tom že študenti majú aj prázdniny cez ktoré necestujú do mesta, či ľudia keď ochorejú tak takisto tento lístok nevyužijú a za vrátenie penazí si ešte chcú účtovať poplatok 2€ ??? KURVA! Vy zo smeru Malacky už máte integrovaný systém, mohli by ste sem napísať nejaké rady alebo niečo lebo mám pocit že si radšej mnohí ľudia aj ja nechajú narásť krídla alebo budú do práce cestovať ponorkou, než platiť o 70% viac IBA TAK zrazu. (!!!!!)
veď napíšte nám o čo konkrétne ide lebo ja jediné o čom viem je, že si musím ísť vymeniť svojich 20 lístkov na električku za nejaké nové na konci týždňa (ja nechápem, prečo mi nepovedali, keď som si ich kupovala, že "serte na to, budú nové"
Lístky sú zlo, už desať rokov fungujem na električenke a keďže SADku využívam veľmi zriedka a vlaky tiež len občas, štve ma len to, že to znova zdraželo - síce len pár centov, ale deje sa to postupne každý rok. A chudáci tí, čo cestujú len SAD zaplatia skoro dvakrát viac. Plus aj ten nezmysel, že hodinový lístok stojí viac než 70 min sms lístok.
MHD je plná, mesto rozkopané, autobusy majú úzke uličky a k sedačkám sa treba šplhať po schodoch, nové električky by kľudne mohli byť dvojposchodové a aj keď sú široké, nie je sa čoho držať, bezdomovci sa prevážajú aj naďalej a stádo sa tlačí do dverí a nenechá ľudí vystúpiť. Veľmi integrované to je.
Necestujem mimo zon 100+101, cize asi velmi zmeny velmi nepocitim (akurat budem mat pravidelnejsie zakupenu elektricenku, aby som nemusela riesit spravnost listka).
Ale zaraza ma, ze DPB sa NEHANBI s tymto prist, spoplatnit cestovne pre ZTP osoby (dufam, ze ich niekto zazaluje), vyhnat cenu listka nad euro za take sluzby, ske ake poskytuju, vypnut oznoznacovaci druhych dverach, sposobit ludom dodatocne naklady s vybavovanim novych kariet..proste wtf? Totalna hanba.
jasam radostou kedze napriek tomu ze som student nemam narok na studentske zlavy a elektricenku sa mi na tie tri tyzdne co som v BA 2x rocne naozaj neoplati kupovat (tusim ze uz tu kartu ako taku ani nemam)
zase budem chodit s mescom aby som si kupila listok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
MHD je plná, mesto rozkopané, autobusy majú úzke uličky a k sedačkám sa treba šplhať po schodoch, nové električky by kľudne mohli byť dvojposchodové a aj keď sú široké, nie je sa čoho držať, bezdomovci sa prevážajú aj naďalej a stádo sa tlačí do dverí a nenechá ľudí vystúpiť. Veľmi integrované to je.
Ale zaraza ma, ze DPB sa NEHANBI s tymto prist, spoplatnit cestovne pre ZTP osoby (dufam, ze ich niekto zazaluje), vyhnat cenu listka nad euro za take sluzby, ske ake poskytuju, vypnut oznoznacovaci druhych dverach, sposobit ludom dodatocne naklady s vybavovanim novych kariet..proste wtf? Totalna hanba.
zase budem chodit s mescom aby som si kupila listok
Zony a sracky okolo toho su mi ukradnute, ale to ako zasiahli ZTP, dochodcov a neviem este koho, je z ich strany totalny bullshit.