@acvd43xa7w odkial maš to ci pana do pana? lebo to použiva jeden moj kamoš a to je akoby jeho hlaška ked je ozraty,a este som to u nikoho ineho nepočul
Ked zacne skuskove obdobie tak mam v BA ludi ku ktorym sa budem moct ist ucit. Hladam ale schopny intrak s doboru atmosferou. Blbe komenty si nechajte pre seba. Dakujem.
Zaujimave...Uz si prijata, ked vyberas intrak? Pretoze ekonomika na Komenskeho je jedna z naj na prihlaskach pre studentov z celeho Slovenska A pokial na intraku chytis dobrych ludi, aj ta najvacsia diera by ti mohla pripadat zaujimava A btw, neviem, ci si zrovna budes moct vyberat, kedze pocet studentov celkovo prevysuje pocet moznosti ubytovania na internatoch
Budeš rada za intrák vo všeobecnosti Na vyberanie si intráku úplne zabudni . A v blave nájsť intrák kde to žije a zároveň aj vyzerá dobre .. tak to je fakt problém . Ale oceníš skôr taký intrák na ktorom sa až tak nežije, uvidíš
celkovo aj mimo skúškového by som si nevedela predstaviť, že by som mala ráno o šiestej vstávať na cviko a vedľa by sa chlastalo o život s hudbou o hlučnosti koncertu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov