Ahojte
Keďže bývam v poriadnej diere, musela by som denne dochádzať autobusom do školy (16 km) Myslíte že je lepšie dochádzať každý deň alebo radšej isť do vzdialenejšej školy (na internát) ? Ako je to s internátmi ? Je to tam prísne alebo v poho ?
radšej by som dochádzala asi
a stredoškolské internáty - tak závisí od internátu, nebola som na stredoškolskom ale pár ľudí s kt som sa bavila čo boli mali dobré skúsenosti
ale 16 km je nič
ta kilometrova dialka nie je az taka hrozna, samozrejme, ze zavazia aj ine faktory, ako frekvencia vlakov/busov/lietadiel/hocicoho, pocet prestupov, zapchy a tak
ani ja nebyvam od ba tak daleko, ale tie zapchy su dovi dopo
a nenavidim, ked mi ludia povedia ze byvam blizko a jedine, co vidia, su kilometre
Ja viem že 16 km nieje nič, ale proste neviem si predstaviť že by som musela každé ráno sedieť v autobuse a potom ešte aj vyše hodinu čakať na zač. vyučovania, pretože máme tak debilne zriadené autobusy
@kissmeplease Bývam pri BA - teda ráno do BA - odtiaľ do Trnavy keď rátam aj cestu do školy to dá približne okolo tích 75 km Niektorí spolužiaci to majú vyše 80 km denne ale zas bez prestupov...
cely zivot som dochadzala cca 15 km kazdy den, toto vobec nie je hrozne. teraz na VS dochadzam 50 km, s prestupom a tiez mam blbo spoje, tj. napr. vystupim a aj vyse hodiny mi nic nejde.. ale zariadila som sa (napr. zasijem sa dlhsie v skole a pod.)
poznam viac ludi co na VS denne dochadzaju 100-120km (tam-spat 200-240km) pretoze nedostali intraky. 20km (tam-spat 40km) je napriklad beznost u mnohych co byvaju v okoli BA ci inych velkych miest..
@mename Ja som dochádzala aj dochádzam cca 25km, ale zas autobusové spojenia máme super. A veľké plus je, že bývam na hlavnom ťahu južnou cestou KE-BA, tak aj diaľkové občas zastnú. Kamarátka bývala na intráku počas SŠ, kvôli športu a nepáčilo sa jej, nie je to ako doma. Nečakaj luxus ani priemer, musíš sa zmieriť s tým ako to vyzerá ako tam sprcha nefunguje, z chladničky ti kradnú jedlo neznámy ľudia a podobone (to bolo u nej na intráku). A vlastne bola vďačná, že mali sprchu na izbách, lebo najskôr mala mať intrák kde boli spoločné sprchy. Takže si skús spraviť obraz, ak to zvládaš tak skús do toho ísť, keď ťa to tak láka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a stredoškolské internáty - tak závisí od internátu, nebola som na stredoškolskom ale pár ľudí s kt som sa bavila čo boli mali dobré skúsenosti
ale 16 km je nič
ta kilometrova dialka nie je az taka hrozna, samozrejme, ze zavazia aj ine faktory, ako frekvencia vlakov/busov/lietadiel/hocicoho, pocet prestupov, zapchy a tak
ani ja nebyvam od ba tak daleko, ale tie zapchy su dovi dopo
a nenavidim, ked mi ludia povedia ze byvam blizko a jedine, co vidia, su kilometre