Chodí niekto na internátnu školu v UK? Ako to tam funguje? Prečo je to školné také drahé? Podľa čoho ma tam zoberú? Je potrebná vysoká úroveň znalosti jazyka? Podrobnejšie info - please
miraculeux- no chcela by som tam ist normalne studovat, ale keby nebola ina moznost tak bymi stacil aj vymenny pobyt,ale ja som citala ze im staci pokrocila znalost jazyka ,ale hacik je v tom ze je to strasne drahé :/ :/
Vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds