No ako by ste vyriešli to, že by ste sa nutne potrebovali naučiť alebo vyspať, ale proste by sa vám to nedalo, lebo by vaša spolubývajúca pozerala na notbuku film spolu s ďalšími babami, bez toho aby ste chodili žalovať vychovávaeľom???
No ja som mala minulý rok tiež spolubývajúcu, ktorá si tam nosila svojho blbého frajera a celú noc sa tam rehlili a bavili , ale snažila som sa ignorovať to a potichu si želala, aby som čo najskôr zaspala, aj keď sa to moc nedalo Teraz mám na intráku našťastie úplný kľud...
keby mi na izbe chalani pozerala film,tak spat urcite nejdem..nenechal by som si ujst nejaku mensiu zabavku ..ale inak si myslim,ze by som dokazal zaspat skoro vsade
@matheusko no lenže ja som sa už premiestnila k nej, lebo som predtým bola s nejakými šálenými na izbe....a to keby som povedala vychoške že sa chcem znovu premiestniť, tak ma už pošle do prdele že aká som neprispôsobivá...
@tikalok to som skúšala milión krát... stále im dohováram prosíkam ich, nech to kukajú skôr, alebo nech idú do inej izb, ale ako keby som bola vzduch tak sa správajú ked im to hovorím..ale inak je Veronika sem a Veronika tam..
A možno by som nezatracovala ani to presťahovanie, ale neskôr. Možno že tam nájdeš niekoho, kto je taký ako ty a potom by ste mohli požiadať o presťahovanie spoločne.
@Wera55555 vsak spanok ti neujde, to nieje zajac si pozri s nimi ten film abo si pusti nahlas hudbu a hadz si loptu o stenu to mas jedno... pojdes spat ked ony, ale rano ich potom zobud samozrejme ked vstanes
@Wera55555 ja viem že tomu neuveríš, ale rozbočovač na 5 slúchatok je, brat si ho nedávno kupoval (len pochybujem že notebook to utiahne to je skôr do veže..) A každá baba nech si kúpi vlastné slúchatka
@xennus lenýže ide oto že oni idú spať o druhej v noci a vstávajú ešte aj predo mnou o šiestej, lebo ja až o siedmej vstávam..
fiml sa mi nechce s nimi kukať lebo kukajú furt také čo som ja už videla..hudbu hlasno si nemôžem pustiť lebo potom by som už na čisto ohluchla.. a tak ja už neviem leze mito už tak na mozog, že by som sa najradšej len hodila o zem a nevstala z nej už nikdy....strácam chuť do života keď sa riadne nevyspím
@johnny89 no oni by si to aj tak nekúpili .... to by som im musela kupovať ja..a ja sa im na to možem vyprdnúť.....naši mi dávajú málo vreckového na to ab yosm mohla tak vyhadzovať...
ciferska laskavo sa tu nerob jak najvascsie chudatko lebo mi sme z toho filmu aj tak nic nepoculi lebo si tak hlasno chrapala.......a zaspala si vzdy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak pre mňa by to napríklad problém nebol, ja by som zaspala aj keby bežal film.
Ale možno ich to časom prejde, teraz si chcú užiť, že tak dlho môžu byť hore, ale časom ich to prestane baviť a budú chodiť spávať normálne.
fiml sa mi nechce s nimi kukať lebo kukajú furt také čo som ja už videla..hudbu hlasno si nemôžem pustiť lebo potom by som už na čisto ohluchla.. a tak ja už neviem leze mito už tak na mozog, že by som sa najradšej len hodila o zem a nevstala z nej už nikdy....strácam chuť do života keď sa riadne nevyspím