EUBA ma tusim Hopu a ak schytas tu staru cast tak sa instantne dogrcas. Ja som tam sice nebol, ale videl som hororove video na YT. Alfred Hitchcock je oproti hentomu uplny amater...
Ako prváčka máš minimálnu šancu, že dostaneš niektorý z lepších intrákov. Pravdepodobne ti dajú Dopu alebo Vlčie. Inak ceny ubytovania odrážajú jeho kvalitu, takže podľa toho zistíš, aké tie intráky sú.
@tommyhot podla mna je to na tych videach horsie, ako v skutocnosti. ti ludia dali do tych videi len to najhorsie... a v skutocnosti to inak posobi ako na tom videu. ja som tam sla zhrozena ze kde to budem, po tom, co som si pozrela tie videa a nahodou proste to bolo celkom znesitelne...
@crazymata ako bolo napisane, ak si prvacka mas malu sancu na lepsi intrak, ale to zalezi aj od fakulty, na ktoru sa hlasis... ako prvacka na vacsine fakult vsak dostanes naozaj len HOPU, DOPU alebo vlčie hrdlo. jedine, žeby si bola zťp
crazymata..ako je tu spomenute..ako prvacka si moc nenavyberas..tiez to vidim na Hopu, Dopu alebo Vlcie..asi naj z tohto je Vlcie hrdlo pretoze su tam bunky..Dopa - dievcensky klastor, 4 na izbe..ak sa zadari tak 3 minimum priestoru...a stara Hopa..fuuu, to radsej nejdem opisovat..asi si poplaces ked tam prvykrat vstupis..vsetci som sme tam dosli, tak prvy dojdem katastrofa..ale tak clovek si zvykne a je to fajn..a potom ak budes mat dobry priemer, mozes si dovolit vacsi luxus ale na zaciatok to budes musiet nejak zvladnut..drzim prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Brace yourselves...
EUBA posts are coming