Ake intraky vacsinou davaju studentom na UK??pre kazdu fakultu je nejaky, ci je to pomiesane, napr aj s inymi skolami?? (konkretne taka prirodovedecka alebo farmaceuticka fak.)
tento rok idem totiz na UK do prvaku a asi na intrak...tak ci by
@soon - ano je to aj delene od skoly ale nieje to presne dane.no prirodovedecka ubytuvava drvivu vacsinu pokial studen neziada inak na DRUZBU tj cca 5min peso od skoly spojenie do centra a na stanicu super.Vyhodou su sprchy v bunke (tj sprcha WC len pre 6osob) celkom slusny stav aj dost vela priestoru separovana kuchynka.minus kvalita jedalne.net free slusny.
lekarska a pravnicka tiez ubytuvava dost velku cast na DRuzbe.
zvysok studentov je ubytovanych na mlynskej doline.stravovanie lepsie.rusnejsie prostredie.mierne horsie spojenie vzhladom na stanicu kde je potrebny prestup.vacsia vzd., prirodovedeckej fakulte i dlhsie cestovanie k pracnickej . k lekarskej je to na prestup no dost dlhe uz.priestory izieb mensie.spolocne WC s Sprchy pre celu chodbu ci podlazie.horsi stav budovy.
moj pohlad je brany ako pohlad domaceho (som z BA) no tieto intraky a prostredia poznam.z hladiska pohodlia isto lepsi DRUZBA.
@djdaniels a neubytovava UK niekedy aj na nejake atriaky?znama, co je na prifke UK,ju zadelili na tie atriaky a ze tie su vraj hrozne... to si potom v podmienkach mozem aj uviest, na ktory by som teda chcela ist?
@soon - atriaky to su vlastne mlyny...to je vlastne cele vysokoskolske ubytovacie zariadenie so vsim vsudy.a je tam viac intrakov.kazdy z nich pattri inej skole.teda malo by to tak byt.na atriakoch mi byvala minule prazdky priatelka a je to tam fakt hrozne.tie wc a sprchy .no neviem ci by som sa tam ja sprchoval niekedy.potom je tam mladost intrak,manzelaky atd.kazdy je v trosku inom stave ale zhruba podobnom.ako z intrakov co som pocul a videl zo vsetky ako su v BA sa mne osobne zdal najslusnejsi Druzba.sice mlyny su mozno atraktivnejsie ze je tam viac ludi ale inak nic.navyse od druzby to mas 1zastavku elinou alebo 5min peso do lidlu 3zastavky do billy..a nejak 10minut do uplneho centra do TEsca..ak chces tak opacnym smerom mas hypermarket tesco lamac.tiez tak 10minut.vsetko priamymi spojmy bez prestupu.no je to na tebe kde chces byt.
mozno by si si mohla ist kuknut kde ake su a ako vyzeraju z tych co budes mat na vyber.neviem do akej mieri si mozes vyberat.ale myslim ze to chodi tak ze si podas ziadost na tie kde ubytovava aj tvoja skola a cakas na to ci ti to schvalia.
myslim ze vacsina ludi sa dostane na intraky niekde v mlynskej doline teda atriove domy, tam je to hocijako bud mad dobru izbu s netom alebo mas smolu a tiez JE TO ROZDELENE PODLA BLOKOV i ked ja som bol taky pripad ze som bol na bloku so sportovcami (ale baby boli pekne) .. potom je tam samozrejme sturak a manzelaky.. neviem presne ako ktory odbor si to tam vybera
... ja som vtedy necestoval jako do tesca alebo billy.. proste hore je babka .. tam najdes vsetko zakladne a aj sa tam najes.. (ale su aj ine bufety aj lepsie.. ) jo a je tam dost diskotek
no ja stastie nemavam a prave keby som sla na prifku tak na nete maju napisane ze ubytovavaju tusim v Mlynskej doline:S a zasa pochybujem ze keby som poziadala o Druzbu zeby mi to schvalili... ja vlastne vobec neviem ako to bude... ale teda tie atriaky,no neviem radsej pod mostom nez v niektorych z nich
@dhdaniels a tvoja frajerka chodi na aku skolu,fakultu??.... tak jasne poziadam o Druzbu ked sa podari lebo privat asi tazko budem mat a zasa keby uz intrak tak apson normalny a ne nejaky z komunizmu,hnusna spina atd...
tak komunisticke su vsetky intraky ale niektore su na tom slusnejsie ine menej.keby som bol studak co si ma vybrat intrak v BA tak ja asi Druzbu.nehovorim ze to je super.je to len intrak ale tak uz len ked vezmem to WC a sprchy tak to ma vyhodu predsalen sest bab napr sa skor poznate ked byvate v bunke ako cela chodba.a skor je aj ta hygiena.
ahojte ja idem tiez do prveho rocnika..neviete nahodou kde byvaju ubytovani farmaceuti?..neviem to nikde najst a nechcela by som skoncit na nejakom uplne rozbitom..
radšej nejaký ako nijaký.....ja som napr. nedostala a so mnou asi 180 daľších mojej fakulty...a to sme prváci...tak ale UK to má asi lepšie než my na STU
teraz budem prvák a dostal som izbu na manzelskych intrakoch. je zrekonstruovana, internet, bunkovy system...ale co sa tyka ceny tak 75€ je dost vela a ja by som nechcel rodicov az tak zatazovat...neviete podla coho pridelovali izby?
ahoj j asom dostala izbu v atriakoch stoji 45 eur... ak by to bolo mozne vymenila by som ju s tebou ja nemozem byvat v atriakoch lebo niesu zrekonstruovane koli zdavotnym problemom mam astmu... ozvi sa ak by si si to vymenil je to pavoln N a cisko izby je 41... dakujem
@5 atriaky su vlastne mlyny? mas to nejak popletene...atriaky su atriaky...atriove domky inak...je to internat a je sucastou mlynskej doliny,tak isto ako sturak,manzelaky, mladost atd...a pokial si na zrekonstruovanej izbe,tak je to v pohode...viac,nez v pohode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lekarska a pravnicka tiez ubytuvava dost velku cast na DRuzbe.
zvysok studentov je ubytovanych na mlynskej doline.stravovanie lepsie.rusnejsie prostredie.mierne horsie spojenie vzhladom na stanicu kde je potrebny prestup.vacsia vzd., prirodovedeckej fakulte i dlhsie cestovanie k pracnickej . k lekarskej je to na prestup no dost dlhe uz.priestory izieb mensie.spolocne WC s Sprchy pre celu chodbu ci podlazie.horsi stav budovy.
moj pohlad je brany ako pohlad domaceho (som z BA) no tieto intraky a prostredia poznam.z hladiska pohodlia isto lepsi DRUZBA.
mozno by si si mohla ist kuknut kde ake su a ako vyzeraju z tych co budes mat na vyber.neviem do akej mieri si mozes vyberat.ale myslim ze to chodi tak ze si podas ziadost na tie kde ubytovava aj tvoja skola a cakas na to ci ti to schvalia.
... ja som vtedy necestoval jako do tesca alebo billy.. proste hore je babka .. tam najdes vsetko zakladne a aj sa tam najes.. (ale su aj ine bufety aj lepsie.. ) jo a je tam dost diskotek
tak komunisticke su vsetky intraky ale niektore su na tom slusnejsie ine menej.keby som bol studak co si ma vybrat intrak v BA tak ja asi Druzbu.nehovorim ze to je super.je to len intrak ale tak uz len ked vezmem to WC a sprchy tak to ma vyhodu predsalen sest bab napr sa skor poznate ked byvate v bunke ako cela chodba.a skor je aj ta hygiena.